mmc_nd Publicat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 8, 2006 Dragelor, Am niste colegi, ne-romani , care vor sa mearga in cluburi in Bucuresti. Ar vrea sa mearga in locuri dragute, dar FARA fitze, unde studentii romani "normali" merg. Si eventual sa nu fie prea mult fum. Exista asa ceva, cine imi poate da niste idei? Sar'na! mmc "Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tuteaid="navy">id="size1">id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Porumbita Postat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 in bucuresti ma indoiesc sa gasesti local fara fum, egal ca e sau nu de fite... daca afli sa imi zici si mie... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariel_7000 Postat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 club a, fire, twice....dar este mult fuuuuuuuum. alina si alexandra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.