Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

S-a pierdut efectul contraceptiv?

Recommended Posts

La vreo 8 ore dupa am avut o indigestie (voma, deranj la stomac). Urmatoarea pastila am luat-o, ca de obicei, seara urmatoare. Eram la mijlocul foliei (Yasmin). In conditiile astea as putea ramane insarcinata, subt sanse mari, slabe sau deloc? [flo]

Eu iau in continuare pastile...

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu folosesc Yasmin, dar pe prospectul de la Marvelon-ul pe care il iau scrie ca:

"Siguranta scazuta: Cand acest produs se ia respectand regulile de intrebuintare, sarcina este foarte improbabila. Totusi, gradul de siguranta a contraceptivelor orale poate sa scada atunci cand: tabletele nu au fost luate in conformitate cu regulile de intrebuintare, de exemplu, s-a uitat o tableta; au aparut tulburari gastro-intestinale cu diaree si/sau voma pe parcursul duratei de 4 ore dupa ce s-a luat tableta"

ceea ce cred ca este valabil si pentru alte anticonceptionale...

Si eu stiu ca in mod normal ia 4 ore sa se absoarba pilula, dar de exemplu pe prospectul pilulelor pe care le iau eu scrie ca indiferent la cate ore dupa ingestie apar aceste fenomene (ma rog, in termen de 24, pana la urmatoarea pilula), trebuie protectie suplimentara 7 zile. Mai bine sa te protejezi cu prezervativ sa fii tu impacata, ca doar 7 zile nu-i foc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

cand luam ac, stiu ca citisem pe prospecte(am luat mai multe tipuri de ac), ca daca ai vomitat efectul contraceptiv al pastilelor nu e garantat si e bine sa te protejezi suplimentar pana la urmatoarea folie.

[mamica]de piticotu' uriash id="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

m-am facut maricicaid="red">id="size3">

[foto] POVESTEA MINUNIIid="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...