ralucis Publicat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 8, 2006 Salut! Caut pentru fetita mea de 6 luni un articol de imbracaminte, body, tricou, bluza, salopeta, etc, pe care sa scrie ceva de genul "my first christmas", "baby's first christmas", ma rog, tematic. o prietena si-a luat de la un magazin de pe giurgiului, dar cand am ajuns eu nu am mai gasit. poate imi spune cineva de unde as putea sa iau, multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Selene Postat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 Nu stiu cat de usor gasesti astfel de hainutze la noi in RO. Dar poti incerca in locurile in care se imprima haine (cei ce pun poze pe tricouri, sepci, cani). Iei un body neinscriptionat si il duci la ei, vezi daca iti pot scrie pe el. Cred ca merita macar incercat. [gravi] [fetita] AMR pana apare martisorul... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 Am vazut articole superbe aici la Next, Zara si Debenhams. Poti incerca la Zara din Mall de langa Cora si tin minte ca in vara cand am fost in Romania, am vazut ca la Unirea , cum iesi din Mc Donald's, o iei in dreapta, se face magazin Debenhams. Poate s-a deschis si gasesti acolo. Sunt absolut superbe. Eu am o finutza de 5 luni si ma gandeam sa-i cumpar ei. Uite erau de genul asta, doar ca erau rosii si scria pe ele My first Christmas, si erau bavetici, body-uri, botosei, ciorapei. http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18342_-1 Nana, aspiranta la titlul de mamica!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> In asteptarea lui [copil]! Nunta noastra de vis! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Briantis Postat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 Sunt in carrefour . Mama lui Andreiutzu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzam Postat Decembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 Am vazut in Carrefour Feeria, in Baneasa, body-uri, rochita, costumas. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal"> Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucis Postat Decembrie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 8, 2006 fetelor, multumesc! o sa ma duc in carrefour sa vad daca mai iau, ca nu stie cu nebunia asta a cumparaturilor. magazin debenhams nu stiu daca s-a deschis, am trecut recent prin zona, dar nu mi-a sarit in ochi. o sa ma mai duc o data. Multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cloreta Postat Decembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2006 La Unirea la etajul trei in aripa splai am vazut unele tare dragute pentru bebe pana intr-un an. Si eu am avut anul trecut pentru fetita mea un body rosu cu mesaj de sarbatori. Pozele mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buggy Postat Decembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2006 Sunt cumva cele semnate by Andreea Esca? Acelea sunt in acest gen. "Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212 "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius www.funscience.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamy_taty Postat Decembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2006 Pentru ce varsta?am eu unul nou ,nepurtat de "afara".L-am luat mic..Daca nu gasiti ..il vand eu.. mamy_taty Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
letitia maria Postat Decembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2006 Eu i-am luat lui Luca anul trecut cand avea tot vreo sase luni un costumas de Mos Craciun foarte dragut si comod de la magazinele mothercare (eu stiu un magazin la piata dorobanti si unul in mall plaza romania de pe b-dul timisoara). Merita sa incerci sa vezi daca au si anul acesta.Poti sa-ti faci o parere, daca te uiti la pozele lui Luca de Craciun.Costumasul de care vorbesc mi-a placut nu numai pentru ca era foarte frumos ,dar era si moale si placut de purtat pentru un bebe. Beatrice si bebe Luca( 22.07.2005) http://community.webshots.com/user/beatricemaria100 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.