Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Rinita acuta....un sfat va rog!

Recommended Posts

Baiatul meu de 5 luni a ramas in urma bronsolitei cu o rinita acuta.Mi s-a spus sa-i pun pic. cu Oftamesone N ,sau Vibrocil si sa-i curat nasul in permanenta, seara luam putin Peritol.Facem si aerosoli cu Ventolin si Becotide dar in ultimile 2 zile parca s-a accentuat si mai rau nasul.Se infunda mult mai des si abia respira din cauza lui ...de mancat ce sa mai spun daca nu-l desfundam nici gand sa poata manca.Dar deja cred ca am inceput sa folosim mult prea des picaturile de nas si nu cred ca e bine.Noaptea i pun Karvol langa perna , la inceput la ajutat dar acum nici ala nu mai face fata.As vrea sa-mi spuneti daca stiti cu ce se mai poate trata rinita. Noi o sa mergem abia saptamana viitoare la ORL ca atunci ne-a programat dar deja avem 2 nopti in care abia am dormit noaptea din cauza nasucului .AM inceput sa-i dau de ieri seara si Sinupret poate il ajuta ...deocamdata nu se vede nici o schimbare in bine.Eu cred ca exista si alte tratamente pt rinite dar sincer nu m-am lovit de asta pana acum si mi-e teama ca din cauza nasului sa nu recidiveze si bronsolita .Va rog mult ajutati-ma cu un sfat!

OANA si [copil] CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E ok oftamesone, si eu i-am pus copilului, aproape 14zile.Avea nasucul infundat si se trezea noaptea din cauza asta. Incearca si cu sterimar , este apa de mare, nu are ce sa-i faca rau, pune-i de 3-4 ori pe zi, mai ales inainte de culcare si apoi imediat ce se trezeste.

Sinupretul nu ajuta, noi am luat 10 picaturi/2 zi de Zyrtec, se da la farmacie fara retea, in 4 zile i-a trecut. este fff bune, mentionez ca Robert are 4 ani si 6 luni, intreaba pediatra ce cantitate sa ia.

Multa sanatate puiului si insanatosire grabnica.

Dani dar peritolul nu are acelasi efect cu Zyrtec...parca ambele sunt antihistaminice daca nu ma insel...numai stiu sigur...cu sterimar am incercat dar nici macar un pic nu-l desfunda cat sa pot sa-i trag muculetii.[bang]

OANA si [copil] CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

un bun antihistaminic este si Claritine,dar intreaba si dr. daca este recomandat pt. copii mici.

un leac babesc de desfundare a nasului este sa-l tii cateva minute pe bebe sa inspire vapori de apa calda(lasa robinetul cu apa calda deschis si tine-i capusorul deasupra chiuvetei-ai grija sa nu se opareasca).

Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)

id="Century Gothic">id="size2">id="green">

Sincer mi-e teama sa-l pun deasupra vaporilor de apa ...asta mai lipseste sa-l oparesc.

A auzit cineva de Rinogutt? Am inteles ca ar fi picaturi pentru rinitele alergice, dar nu stiu mai multe.

OANA si [copil] CRISTI

la noi a functionat cu homeopatie coryzalia de la boiron. sunt pastilute exista si picaturi si le poti dizolva ptr ca nu stie sa le suga. de obicei chestiile homeopate s epot da si la bebe asa mici.

sanatate!

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

noua tocmai ne-a prescris medicul pentru rinita cronica alergica picaturi nasomex si un siropel numit aerius. plus sinupret solutie, care e din plante, dar tratamentul trebuie sa fie de cel putin 10 zile ca sa se vada niste rezultate.

va urez multa sanatate.

Am inceput tratamentul cu Sinupret si chiar se vede o ameliorare ...se infunda mult mai rar si noaptea sta desfundata fara mucisori.In nasuc i-am pus un amestec de la farmacie din Oftamesone N si ser efedrinat (habar nu am in ce cantitati) dar banuiesc ca stiu aia cat sa puna ca doar e pt sugari...si vad ca da roade.Sa vedem cum o mai evolua...acum avem o noua grija ca dupa fratele lui are si tatal lui varicela si tare mi-e teama ca piticul meu nu o sa scape si parca e prea mic pt asta...mai ales ca venim dupa o perioada grea cu bronsolite, rinite si alte minunatii...offff

OANA si [copil] CRISTI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...