Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Factori daunatori sarcinii

Recommended Posts

Fetelor azi am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv asa ca sunt in al noulea cer [:D] Dar o data cu bucuria vin si ingrijorarile asa ca o sa va rog daca puteti sa imi raspundeti si mie la cateva intebari: Este daunator sa te epilezi cu crema in perioada sarcinii sau sa iti vopsesti parul cu vopsea? Eu asa am auzit dar as vrea sa imi spuneti si voi care va confruntati cu aceleasi probleme

O alta chestie care ma fr#259;mânta este faptul ca eu am doi perusi si am auzit ca ar fi daunatori in aceasta perioada? Stiti cumva de ce? Mai este cineva in situatia mea? sper sa ma ajutati sa gasesc raspuns la aceste intrebari

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

anculiciid="red"> felicitari ptr testul pozitiv.sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos.

despre vopsit stiu sa-ti spun ca macar in primul trimestru nu ar trebui sa te vopsesti.(i-ti spun ce mo sfatuit doctorul eu pe mine).iar despre crema de epilat stiu ca nu ii voie toata perioada sarcinii(contine subst. toxice,ptr bebe).eu ma rad cu aparatul, e cel mai sigur.

sper ca ti-am putut fi de folos.

[gravi]12+

poze

Meris frumos pt raspuns Pauly Iti doresc si tie sa fii sanatoasa impreuna cu bebe Apropo, tu ai avut dureri ca de CM in primele saptamani?

Astept cu interes si raspunsuri referitoare la influenta perusilor asupra femeilor insarcinate. Va rog frumos sa-mi impartasiti si mie cunostintele si experientele voastre referitor la aceste subiect

Va doresc sarcini uosare si BB sanatosi la toate

anculiciid="red"> cu multa placere, si i-ti multumesc ptr urari.cat despre durerile ca la ciclu...am avut si sunt normale intr-o anumita masura(sa fie usoare)...cand ma vazut ca ele persista m-am dus la doctor si mi sa dat tratament de sustinere al sarcinii.(doctorul o zis ca am facut bine ca m-am dus ptr la ecograf a vazut ca placenta era jos inserata) si de la aceasta aveam dureri.in cealalta problema nu stiu cum sa te ajut(i-mi pare au).te pup si multa sanatate.

[gravi]12+

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...