merlinush Publicat Decembrie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 9, 2006 Buna. Vreau sa va intreb ceva si va spun sincer ca nu am avut rabdare sa caut pe forum daca s-a discutat sau nu problema pe care o am. Iau Exluton si acuma sunt la a doua folie (mai bine de jumatate) si inca nu mi-a venit ciclul. Am inteles ca in unele cazuri poate duce la amenoree sau la singerari mai puternice. Vi s-a intimplat cumva si voua? Sau la voi totul a fost ok. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzam Postat Decembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 9, 2006 Merlinush, mie mi-a venit ciclul cam dupa 7 luni si mai bine de cand incepusem sa iau exluton. Si atunci destul de dereglat. Intr-un final am renuntat la el cand l-am intzarcat pe Andrei. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal"> Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aniroc77 Postat Decembrie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 10, 2006 Fetita mea face un an pe 3 ian si nu mi-a venit ciclu nici acum.Cred ca o sa-mi vina dupa ce o sa o intarc pe micuta.E ceva normal daca alaptezi chiar daca iei exluton sa nu-ti vina. ababei corina laura Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denise Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 Buna! si eu iau Exluton de un an si jumatate si inca nu mi-a venit ciclul. Ce-i drept (inca) alaptez, dar intentionez sa intarc cat mai repede (este si timpul, nu?) si atunci voi merge la medic ptr alt mijloc de contraceptie (sterilet). Oricum, ca o informatie, medicul m-a prevenit ca, in perioada cat voi lua Exluton, nu voi avea ciclu. Sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
merlinush Postat Decembrie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 Doctorita mea uitase sa imi mentioneze acest lucru si un pic ma cam speriasem. Acuma insa am revenit la normal si am inteles ca este ceva normal. merci pt raspunsuri Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adina nicole Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Buna fetelor! Va rog sa ma lamuriti si pe mine pentru ca sunt in ceata total. Vad ca voi luati Exluton si nu v-a venit manstruatia.Eu am citit prospectul si scrie ca se iau din prima zi de menstruatie.Am nascut acum 4 luni si inca nu mi-a venit, alaptez exclusiv. L-am cumparat la o luna dupa ce am nascut si astept sa imi vina ca sa il iau.Asa ca va rog mult lamuriti-ma si pe mine. Va multumesc! Adina[mamica] bebe Alexia (06.08.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzam Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Eu am inceput pur si simplu, n-am asteptat nici un ciclu. Cred ca am inceput la 2 sau 3 luni de la nastere. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal"> Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_h_25 Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Salut Eu iau Exluton de la 2 luni de la nastere. Doctorita mi-a spus ca pot sa am sau nu ciclu. Cat am luat 2 folii am avut, iar la a treia si la a patra nu am mai avut menstruatie. Presupun ca la fiecare persoana se comporta diferit. Dar este destul de greu sa nu ai o oarecare siguranta, ba vine ba nu vine. . . Dupa ce termin alaptatul le schimb cu siguranta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.