Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

am pierdut sarcina la 17 saptamani

Recommended Posts

am pierdut sarcina la 17 saptamani. am uter pseudodidelf. urmam tratament cu utrogestan si ma simteam excelent. la 16 saptamani am facut eco si totul era ok. mi-am vazut bebelusul miscand. medicul meu mi-a spus ca totul merge foarte bine. la trei zile dupa consult am pierdut sarcina. am avut dureri abdominale si am chemat ambulanta. cand a venit asistentul de la salvare mi s-a rupt apa. ajunsa la spital am pierdut bebelusul (a fost ca o nastere). m-am ingrijit ca la carte si totul era ok!!! cine este vinovat? putea medicul sa-mi faca cerclaj cand au inceput durerile? va rog sa ma ajutati? de ce s-a intamplat tragedia daca totul era perfect (cum mi-a spus medicul care ma asista). nu trebuia sa-si dea seama ca trebuie cerclaj, ca bebelusul nu va avea loc in hemiuter? Este nevoie de operatie pentru a scapa de peretele despartitor?

alli77

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

imi pare tare rau ptr ce ti s-a intimplat, si eu am pierdut o sarcina la 12 saptamini in iulie anul asta. intra la subiectul durerea unei pierderi de sarcina, si poate fetele pot sa-ti raspunda la intrebari, poate cineva a fost in situatia ta. la mine bebe era tare bine prins, era mort de 2 saptamini si eu nu singeram deloc, a trebuit chiuretaj. curaj mult, s-ar putea sa nu gasesti raspuns la de ce, eu inca nu l-am gasit si sincera sa fiu de cind nu-l mai caut imi e mai bine.sanatate multa

Flavia [gravi]+14, mama lui Dominic 17 mai 2004

http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Am o fetita Andra nascuta la 26 saptamani care acum are patru ani si 6 luni.

Cu Andra am avut probleme la 12 saptamani am avut amenintare de avort, am fost internata in spital, apoi totul a mers bine pana la 25 saptamani cand mi s-au rupt membranele, m-au internat in spital, am stat o saptamana cu membranele rupte dupa care am nascut-o pe Andra. Nimeni nu i-a dat nici o sansa sa traiasca, mai ales ca din cauza faptului ca m-au tinut cu membranele rupte ea s-a nascut cu septicemie.Timp de 3 saptamani a stat pe antibiotice, iar doctorul imi spunea sa ma rog la Dumnezeu ca el face tot ce poate. Nu depinde numai de el, si uite ca Andra traieste dar sunt probleme grave. Fetita mea nu vede din cauza ca a stat doua luni si jumatate la incubator.

Dupa aceasta sarcina am pierdut doua sarcini

Una acum doi ani la 19 saptamani si una acum pe 29 octombrie la 25 saptamani.

Nimeni nu-mi explica de ce.

La ultima sarcina la fel ca si tine Ali era totul ok, imi facusem toate analizele, insa in duminica aceea fatidica mi s-a rupt apa pur si simplu.Ma uitam la televizor si nimic nu prevestea ce o sa se intample. Dar asta este.

Multa putere sa mergi mai departe.

Eu nu mai am putere sa mai incerc inca o data.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...