Clover Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 Atata timp cat nu scrie pe pegina principala a forumului "site antiavort" tineti-va morala pentru voi insiva. As pune pariu ca queen are sub 18 ani, as spune chiar ca are in jur de 16, dar dup-aia imi sariti in cap ca e pacat sa pariez. Pastila de a doua zi nu stiu cate studii au aratat ca are eficienta scazuta. Nu mai marsati pe ea atat ca nu e chiar asa sigura cum se zvoneste. queen, fa-ti un test de sarcina la un cabinet(proba de urina). Nu stiu cat de repede e detectata sarcina,ar trebui sa intrebi. Nu dispera inainte sa stii sigur. Keep the promises you make to yourself.id="green">id="Tahoma"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Criss75 Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 quote:Originally posted by WitchieCriss, oricine poate pune o intrebare, nu cred ca aceasta intrebare ofenseaza pe cineva. Te rog daca nu poti ajuta cu o informatie sa nu incepi inca o cearta pe tema chiuretajelor. Merci de intelegere.Anda, mama Irineidomnisoara Irina Atinge stelele cu manaid="quote">id="quote">Dar nici nu aveam de gand sa incep o cearta pe tema aceasta. Am fost cam acida, recunosc, ma aprind cand vine vorba de avort. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Messa Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 quote:Originally posted by Clover Pastila de a doua zi nu stiu cate studii au aratat ca are eficienta scazuta. Nu mai marsati pe ea atat ca nu e chiar asa sigura cum se zvoneste. id="quote">id="quote">Asa e. Eu am patit ce a patit si queen, aveam cam 20 de ani. Am luat imediat Postinor. Si ce daca? Am ramas gravida si a trebuit sa fac avort. Pe urma am trecut pe pilule si nu le-am lasat nici moarta pana cand am decis ca vreau un pui. Si n-am mai avut "accidente". Si nici dereglari hormonale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
queen Postat Decembrie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 multumesc mult pt tot sprijinul acordat :) nu am ramas insarcinata si chestia asta ma va face sa fiu mai atenta data viitoare. va pup Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.