Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce mai fac ai vostrii la 2,6 luni ??

Recommended Posts

Dragos are 2,6 luni , a fost prematur , sau mai e[:D] cu 1,350 kg scor 8/9....toate bune si frumoase , sanatos maninca si doarme bine , hiperenergic , are cam 11-12 kg nu l-am cintarit de mult....dar nu vorbim mai nimic. Cuvintele lui sunt doar citeva intregi si corect , restu' spune doar silabe din cuvint. Poezia catelus cu parul cret , suna asa : ca cu pau che , fu ta cot. Mentionez ca aude foarte bine stie de toate , ne oboseste cu energia lui, este sanatos dar vorbim greu. Nu am scapat de pampersi nici acum ....sa ma ingrijorez ???...mai sunt "innapoiati" ca al meu ???

lidia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si al meu ste tot''inapoiat'' si tot la 2 ani si 6 luni; as putea spune, si mai ''inapoiat'', caci nu spune poezii! In rest, eu sunt ''dictionarul'' care traduce din romana in romana, astfel incat copilul sa fie inteles![:D]Dar nu-mi fac probleme, spune cuvinte(repet, iti trebuie dictionar ca sa intelegi!), gandeste logic, intelege tot, are sentimente, exprima sentimente, este plin de energie si foarte iubitor..... Am fost la doctor cu el(psiholog), care l-a testat si mi-a zis: Mamico, fetele verbalizeaza mai repede, baietii, mai tarziu! Stai linistita, este un copil normal!

Cred ca va vorbi in curand, in sensul ca se va exprima fluent!Si atunci sa vezi ce rau o sa-mi para pentru linistea de acum!!![:D][:D][;)]

Tot psihologul mi-a explicat ca, intre 2 ani jumatate si 3 ani, renunta din proprie initiativa la pampers; Vlad deja merge la WC singur( si nu vrei sa stii cum este si copilul si toaleta dupa ce-si termina necesitatile, oricare ar fi ele), dar la pampers nu renunta el, cred ca ii confera un sentiment de siguranta!

madalina

Fie-mea s-a nascut la termen, cu 3,400 si scor 10. De abia din Septembrie anul acesta, la 2 ani si 6 luni (cand am dat-o la gradinita) a inceput sa retina poezioare simple si inca mergem cu "dictionarul" dupa ea, desi progresul este clar, treptat spune tot mai multe cuvinte corecte. Are in continuare pampers pentru somn, atat noaptea cat si la pranz, cat e treaza cere la olita, fara accidente. In rest se dovedeste extrem de isteata la fiecare pas, intreaba intr-una, are memorie buna (de multe ori ne arata ea unde gasim anumite obiecte pe care le cautam cu disperare prin casa [:D]), ba a inceput chiar sa fie obraznicuta in raspunsuri. [:-)))]

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Prietenutul lui Vladut, cu o luna mai mare ca el si departe de a fi nascut prematur e cam tot asa, adica vorbeste destul de putin si ce zice e tare greu sa intelegi, inca are pampers si ziua ptr ca pur si simplu refuza sa faca la olita sau wc. Asa ii e felul, in rest e un copil activ, chiar hiperactiv, evident inteligent doar usor mai lenes in perioada asta la noi achizitii.

[8**]Dianaid="red">, [copil]Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus si copilas)id="green"> &[copil] Timeea id="red">(18.05.06)id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...