Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

diabet gestational?

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
E pentru prima oara cand scriu pe forum si chiar vin cu vesti proaste...in luna iulie am pierdut copilul la 37 de sapt datorita diabetului gestational!!!!!!nu vreau sa te sperii,dar chiar ar trebui sa ai grija! eu nu am stiut ca am asa ceva din cauza ca nu mi-am facut analize cand trebuia... doctorita mea "a uitat" [:(!]sa-mi zica ca se fac tot felul de analize, asa ca a fost prea tarziu... si baietelul meu a avut 4kg jumate si 55 de cm, deci a fost un [copil] mare tocmai datorita acestui diabet...iar dupa ce am nascut a disparut si diabetul...acum tocmai am aflat ca sunt [gravi] si te rog sa ma crezi ca imi voi face toate analizele posibile si voi avea grija atat cat depinde de mine...mai ales ca sunt sanse de 50% sa mi-i se instaleze din nou!!!!![bang] asa ca te rog sa ai grija...
Distribuie pe alte site-uri

buna, nu e o regula cind ai bebe mare sa fie diabet, dar e un semn de alarma, si trebuie facute testele de glicemie, eu, la 28 saptamini mi-a iesit mare glicemia, si m-au chemat ptr teste de glicemie provocata, in urma carora mi-au spus ca nu am diabet gestational. am nascut un baietel de 4 kg 145g, acuma la a treia sarcina, de la inceput i-am spus sa-mi faca glicemia, dar mi-a spus ca nu are rost, ca diabetul gestational(daca apare) se instaleaza pe la 28 saptamini. deci fa-ti testele, nu-i nimic daca ai diabet gestational poti duce sarcina la capat, dar trebuie regin sau tratament, si in general se face cezariana inainte de timp fiindca bebe e prea mare. asa ca fa testelo, daca e cazul intra pe regim si nu-ti fa griji va fi bine

Flavia [gravi]+14, mama lui Dominic 17 mai 2004

http://community.webshots.com/user/pepsidominic

eu am nascut la 38 de saptamani un baiat de 4650kg si 53 de cm si mi am facut analizele cam la 2 luni,nu cred ca am avut diabet gestational,ca mi ar fi spus dr.suntem sanatosi si eu si baiatul,care pe 3 ianuarie va implini 2 ani.ceea ce nu inteleg eu e cum de nu s a vazut la eco ca e mare copilul,mai ales ca am facut 2 eco tridimensionale,una la 4 si alta la 7 luni,plus eco normale la 2 saptamani,toata sarcina.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...