Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna seara mamici!

sunt si eu o viitoare mamica in martie si fiind la primul BB m-as bucura sa fiu sfatuita cum trebuie sa fie un carucior bun,in avlansa preturilor si a ofertelor.am fost azi la baby expo si chiar ma depasesc detaliile tehnice gen sistem d franare individual/la fiecare roata/frana d mana,sistemul d siguranta,cum ,cate centuri/roti cu camera sau nu,modul d strangere,greutatea carutului.Nu am carnet,dar sotul are si...totusi una e masina si alta caruciorul.Nu-mi permit un "Ferrari" d 15-20 milioane,dar n-as vrea nici sa ma zgarcesc sa cedeze "Loganul" dupa 3 luni.

Sper sa -mi impartasiti din experienta voastra.

Va multumesc!

Maria 27+ & BB Alex

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Maria noi avem un carucior Graco (ultima plus) de care sunt tare multumita..are tot ce-i trebuie, mai putin maner reversibil, in schimb are ditai cosul ptr cumparaturi, al meu sot rade mereu ca pot cumpara toata piata si are loc fara probleme [:D]. I-am luat odata cu el si scoica ptr masina, care se poate monta si pe carut insa. Am dat pe el 3.5 mil anul trecut de la Baby Expo, pretul lui real fiind cam de 7 mil. Vezi ca au si site..clip-trade.ro (pui tu www inainte, ai acolo modele, preturi, tot)

Ptr a-mi face mie un moft, i-am mai cumparat inca un carut, mai sport..Chicco CT 0.4, insa nu prea se omoara sa stea in el.

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

quote:Autor: iriss27id="red">

Subiect: Carucior Qunny Zapp

Trimis la: 11/12/2006 08:47:45

Buna fetelor,

Ma adresez in primul rand celor care au experimentat utilizarea unui carucior Qunny Zapp (nu este o reclama, dar pur si ismplu nu stiu ce sa fac).

Sunt insarcinata in 33 sapt, la sfrasitul lunii ian va veni pe lume si fetita noastra. Ne-am gandit sa cumparam un carucior Quinny Zapp

http://www.quinny.com/zapp/

De ce? Pt ca este foarte usor (6kg), se misca foarte usor, si cu un deget, se pliaza foarte mult, si cel mai important are garantie 2 ani!! Pentru primele luni, voi folosi pt transport scoica de la Maxi-Cosi.

Acum ce dezavantaje vad la el (in afara de pret, nasii vor sa ni-l faca cadou): varianta sport are o singura pozitie la spatar ... credeti ca asta este incomoda pt bebe > 6 luni? Manerul nu este reversibil si nu are nici cos pt cumparaturi/depozitat ...

Va rog, ajutati-ma cu un sfat!

Merci,

Iriss

Irina

id="quote">id="quote">

quote:Autor: amik

Raspuns la: 11/12/2006 09:27:13

eu sunt absolut topita dupa carucioare, in gereal.

quinny mi se pare ca are un aer hi-tech si asta ar fi motivul pentru care l-as achizitiona.dar, avand in vedere ca te duce cam la 40 mil cu toate piesele, zic ca ai si variante mai practice.

cosul mi se pare esential.asta este motivul principal pentru care mi l-am scos din cap.gentuta aceea este foarte mica si putin practica, ca poate cuprinde un biberon si trei pampersi de schimb.

sincer, oricat ma doare sa recunosc e un carucior mai mult de fitze, pt femei care nu au grija cumparaturilor sau care pot schimba carutul in functie de necesitati.

as opta mai degraba pe un trio de la chicco.si e doar vreo 20 mil

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

id="quote">id="quote">

quote:Autor: super mami

Raspuns la: 11/12/2006 09:58:28

Mie una nu mi se pare o alegere buna. In primul rand mie cosul de jos mi s-a parut mana cereasca. Fara asa ceva iti complici existenta

In al 2 lea rand, faptul ca spatarul nu are mai multe pozitii ...la fel . Piticotii dorm la plimbarica si dupa un anisor.

Eu cand l-am cumparat pe al nostru am vrut: sa intre in masina ( aveam o masina mica atunci ), sa intre in lift, sa aiba cos si cat mai multe accesorii utile si sa se poata spala husa la masina de spalat.

Gasesti multe carucioare frumoase si practice. Eu zic sa te mai uiti.

Alexandra si Isabelita

Isabel

id="quote">id="quote">

Iriss, nu am avut asa carucior, dar pot sa-ti spun din experienta mea in ceea ce priveste cosul de depozitat. Mie personal mi se pare o chestie extrem de utila. Noi am avut 2 carucioare, unul de tip landou, care avea cos, si celalalt de tip sport, fara cos. Vreau sa-ti zic ca i-am simtit lipsa cosului la cel de-al doilea carucior, chiar daca bebe era mai mare si nu mai purtam dupa mine atitea accesorii ca la inceput. Purtam o geanta agatata de minere si niste pungi in care sa pun jucariile. Daca erau pungile prea grele, trebuia sa le dau jos inainte de a scoate copilul din carucior, altfel se rasturna sub greutatea lor, dupa ce scoteam copilul. Caruciorul pe care il arati arata f. bine, dar lipsa cosului eu as lua-o ca pe un dezavantaj, parerea mea personala.

------------------

Numai bine,

Natalia si Vlad

Poze

Cred ca e foarte important sa alegi un carut usor (mai ales daca stai la etaje superioare-e greu de carat), sa aiba spatar rabatabil in mai multe pozitii, sa ai grija la latime daca mergi cu liftul ca sunt unele care sunt cam late si nu intra pe usa liftului, de asemenea si la lungime ptr ca unele cabine de lift sunt inguste (asta daca folosesti liftul, repet), sa fie rezistent, vezi si rotile cum sunt, sa nu se blocheze repede, de preferat sa nu fie din plastic ci sa aibe cauciucuri, cele din plastic se sparg repede mai ales daca o mai mergi si prin hartoape, cosul si eu il consider bun, eventual sa aibe saculet ceva ptr bagaje, sa aibe acoperitoare, f buna ptr vant, si manerul rabatabil ptr ca e bun cand bate vantul sa il schimbi dintr-o parte in alta fct de unde bate vantul.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Mari-lu, cauta un carucior usor de manevrat si simplu de strans si de bagat in masina. Sigur fetele din Romania au multe firme de recomandat.

Iriss, noi avem Quinny Freestyle 3XL Comfort si suntem foarte multumiti de el. Doar atata ca mi-ar fi placut sa aiba cadrul de roti de la Speedy SX, ceva mai usor.

Varianta pe care o vrei are dezavantajul ca nu poti pune londoul care e mult mai bun pentru un nounascut, este drept la 180 grade pe cand maxi cosi e inclinat si nu poti tine pitica in pozitia asta mereu.

Daca as fi in locul tau mi-as cumpara Speedy SX sau Freestyle 3XL Comfort.

La Freestyle 3XL Comfort e scaunul de la 7 luni cu 4 pozitii la spatar plus ditamai cosul de cumparaturi. Roata din fata se roteste 360grade, sigurul minus, cadrul cu roti e mai greu fata de Speedy SX, are 15kg, dar are un mare avantaj ca rotile sunt mult mai solide si sunt cu aer.

La Speedy SX nu stiu exact cate trepte are spatarul de la scaunelul de dupa 7 luni, trebuie sa vezi daca are si optiunea culcat perfect la 180grade, e important pentru spatele bebelinei tale cand mai atipeste in carut.

Am cauat aici si acuma un Quinny Freestyle 3XL Comfort costa - cu reducere de 30% - 400e si include londou (0-6 luni)+ scaunul (de la 7 luni pana la 3 ani), plus ca ai si pompa de umflat rotile, panza pentru insecte.

Maxi Cosi Cabrio ti-l cumperi separat si costa in jur de 120e - 150e.

Noi suntem foarte multumiti de Quinny Freestyle 3XL Comfort.

Nasteri usoare si bebelusi sanatosi va doresc!

Katink[gravi][9cer] cu [fetita]Galuscaid="size1">id="purple"> si [copil]Dulcineea mea Emma-Andreeaid="size1">id="red">

mar-lu eu am un peg perrego pliko p3. E usor se pliaza tip umbrela dar nu are maner reversibil si nu este pentru nou - nascuti scrie pe el ca se poate folosi de la 2 luni. Dar tot de la Peg Perrego eu am vazut unul Pramette, mai scump dar care are si cele doua calitati mai sus enumerate. Cele mai multe carucioare am vazut la magazinul happy baby si sa stii ca e important sa le vezi, incerci inainte de a cumpara.

Miruna + [baietel] Alexei

Recomand cu caldura Inglesina Zippy System, 3 in 1, carucior sport la care se atasaza landou pt primele luni de viata si cosulet auto pt 0-13 kg. Noi landoul l-am folosit destul de putin (si ca patut pt pitica in prima luna de viata, ca in patutul ei parca se pierdea), insa caruciorul sport e foarte bun. Are 4 trepte de reglare a spatarului, de la 90 la 180 grade, astfel incat bebe poate dormi foarte confortabil, este usor de manevrat, are cos de cumparaturi si e foarte bine accesorizat: geanta pt bagaje, copertina de ploaie, husa de iarna, geanta in care sa pui caruciorul inainte de a-l baga in masina (ca sa nu faci mizerie in portbagaj). Manerele nu sunt reversibile (asta e un minus, bebe poate simti nevoia sa te vada). Se inchide sistem umbrela si e destul de ingust, incape usor intr-un lift nu foarte mare. Am dat 17 mil pe el la Baby Expo in martie, in magazin e mai scump, peste 20 mil. Daca poti astepta si sarcina nu e foarte inaintata, iti recomand sa mergi la Baby Expo in martie la Sala Polivalenta, oferta e mai bogata decat la Kidex (care a fost acum in decembrie la Romexpo).

Cel mai important pentru mine la un carut... sa aiba cat mai putine kg. Apoi sa fie usor de manevrat, sa se plieze usor, sa aiba centuri de prindere serioase (cel putin daca ai un copil atomic... cum a fost a mea... care s-ar fi aruncat din carut daca nu era tinuta de centuri) si sa aiba mai multe pozitii la spatar. Pentru ca bb va dormi in carut si peste 6 luni (cand teoretic poate sa stea in fund)... A mea dormea in carut, afara si dupa un an... Daca n-ar fi avut mai multe pozitii la spatar, nu cred ca ar fi fost foarte placut sa doarma in fund.Noi am avut la inceput un carucior cu landou si de la 4 luni unul sport de la chicco, la care spatarul se lasa pana la 45 de grade... nu statea la orizontala. Insa era suficient pt. cand dormea.

id="right">id="size1">

Si eu recomand carucioarele 3 in 1, daca ai bani. Avand in vedere ca acestea au preturile in jur de 25 milioane, eu am luat Graco Ultima, la care i-am luat si autobaby si au fost impreuna 8 milioane si ceva. Sunt super multumita de el, doar ca vara am un carucior sport, ca cel Graco e mai mult de iarna.

Sanatate [pup]

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...