Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna ziua la toata lumea,

am o problema foarte importanat si am nevoie sa ma ajutati sa gasesc raspunsul corect.

Sunt in canada de un an si jumatate, cu amndoi copii, o fata de 17 ani (din prima casatprie) si un baiat de 4 ani (sunt in albumul personal). am divortat pe 15 feb 2006 si george (baietelul) ramas la mine. tatal nu plateste pensie alimentara, nu avem garda patajata, nu are vreo specificatie in ceea ce privestye dreptul de vizita. divortul a fost facut in romania si el nu s-a prezentat. acum este si el in canada. intrebarea este, daca vrau sa plec in romania sau oriunde am nevoie de semnaturile tatilor pt iesire si intrare in canada sau iesire si intrare in romania?

va rog din suflet, am nevoie de raspuns la acste intrebari!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Va multumesc pt raspunsuri! Daca in privinta cosului de cumparaturi m-am mai linistit (adica se poate confectiona ceva ca si inlocuitor), tot am dubii mari in ceeea ce priveste spatarul, care nu are decat o pozitie si ar putea fi incomod pt plimbari mai lungi.

Si inca o intrebare, ce ziceti, sa il iau de acum sau sa astept sa nasc (nu am nici o supertitie, ia-m cumpoarat deja majoritatea lucrusoarelor) ... asta se va intampla pe la sfarsitul lunii ianuarie (ma gadesc ca s-ar putea sa mai fie reducerile din ian). Oricum, pana la baby expo din martie, nu cred ca are rost sa astept ... este deja mult prea tarziu si pana atunci trebuie sa ne plimbam [bonjovi] Suma de care dispun pt carucior ~10-12 mil, in banii astia as prefera sa aiba si cosulet auto.

M-am mai gandit la Grillo de la Brevi, care iarasi este usor 6 kg si are cam tot ce ii trebuie (nu are maner reversibil si nici husa pt picioare nu cred), dar este ~500 RON. Scaunul are doar 3 pozitii, din care cea mai joasa la 45 grade. Am auzit de la vanzatoare ca au fost mamici care l-au cumparat si pt nou nascut si ii mai pun niste paturi sa inalte partea de la picioare, ce ziceti sa risc trucuri d-astea?! Ma gandesc ca nici cosuletul auto nu este perfect drept, mi-a aratat o vanzatoare, ca pt a-l aduce aproape la orizontala are un burete pus in partea din fata ....

Irina

Uitati asta este caruciorul pe care il am eu...aveti si toate specificatiile tehnice, cosul este imens, spatarul are 4 pozitii, ultima fiind chiar la orizontala, deci bebe poate dormi excelent in el. Are husa ptr picioare, husa de ploaie si e compatibil cu scoica auto, care se poate lua si separat.

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

Iriss caruciorul cu spatar la 45 grade NU e ptr nou nascuti. Si nici nu mi se pare ok sa-i pui perne sau paturi sub el, trebuie sa stea cu coloana pe o suprafata plana, perfect dreapta.

Cosuletul auto nu e drept, insa cel de la Graco are o pernuta speciala care se pune in scobitura aia unde sta cu fundul, in asa fel incat ii face un unghi potrivit ptr bebelusi.

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

Noiam primit 3 carucioare. Am dat din ele pentru ca eram darnici si nu ne-am gandit ca vom avea parte de pripetii. Iar acuma, dupa 2 ani, am mai cumparat 3. [:D]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Fetelor,eu as zice sa observati daca,carutul are chestia pe care se sprijina picioarele cumva reglabila pentru ca am vazut multi copii ,carora adormind in timpul plimbarii,le atarnau picioarele intr-un mod incomod.Si nu uitati de cosuletul de dedesubt.Si sa aiba centuri de prindere.

Eu recomand quinny buzz cu toata inima - daca iti incape in lift. Merge si cu scoica Cabrio (care mai nou are si isofix). Este foarte comod pentru bb, are 3 pozitii de inclinare (in varianta copil cu fata spre tine) si 2 (in varianta bb cu spatele la tine).

Uite aici babycare.nl/product_info.php?cPath=34_48_42&products_id=154 - pune www in fata...

• 1 month later...
quote:Originally posted by madade

Eu recomand quinny buzz cu toata inima - daca iti incape in lift. Merge si cu scoica Cabrio (care mai nou are si isofix). Este foarte comod pentru bb, are 3 pozitii de inclinare (in varianta copil cu fata spre tine) si 2 (in varianta bb cu spatele la tine). Uite aici babycare.nl/product_info.php?cPath=34_48_42&products_id=154 - pune www in fata...

id="quote">id="quote">bebe?!id="limegreen">id="size1">id="size1">id="Comic Sans MS">
Ioana, cea mai optimista aspirantaid="red">Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...