Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Probleme cu supermaket rezolvate

m34

Recommended Posts

Cred ca ar fi bine sa mentionam pe aici si problemele pe care le-am avut la supermaket si s-au rezolvat, poate asa ajutam si alte persoane in situatii similare.

Eu am vut cateva cazuri din acestea, pe langa altele nerezolvate...

- am luat de la Carrefour niste mici vanatoresti; acasa am constatat ca miroseau absolut ingrozitor; i-am aruncat, am sunat la magazin si le-am spus; m-au invitat sa trec iar pe la ei cu marfa sa imi returneze contravaloarea, dar am replicat ca valoarea marfii nu merita un nou drum cu masina pana la ei; a ramas sa trec cand doresc; peste o saptamana mi-am recuperat banii, fara sa ma duc cu "mortaciunea" inapoi; este adevarat ca am ramas fara o masa la un moment dat, dar oamenii si-au respectat promisiunea si au restituit contravaloarea;

- tot la Carrefour mi-a scanat un bax de doua ori; am vazut acasa; le-amscris un mesaj, le-am explicat, am sugerat verifiarea inregistrarilor de pe camere; mi-au returnat contravaloarea unui bax;

- de la Cora am cumparat peste stricat; l-am returnat a doua zi, cei de la retur erau sa le vina rau de miros (care se accentuase...); mi-au returnat contravaloarea, fara sa imi dea dublu inapoi, asa cum se lauda... le-am cerut sa retraga si marfa de la stand, dar nu i-am verificat.

Dupa parerea mea o parte din vina apartine si magazinelor si celor care vand prin ele, in dorinta unui castig cat mai mare vand marfuri cu termenul de valabilitate la limita sau deja depasit, marfuri stricate etc, dar si nesimtirea oamenilor care plimba un produs vreme indelungata la caldura prin magazin si apoi il pun pe raft...

Mihai

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...