ingridnen Publicat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2006 Fetelor, Cristi a luat 6 zile antibiotic (Ceclodyne = Ceclor) si in perioada aceea a inceput sa faca kk cu mucozitati. A trecut o saptamana de cand am terminat cu antibioticul si el face in continuare cu mucozitati (nu are diaree). Am inceput sa-i dau Enterol de 2 zile pentru refacerea florei intestinale si iaurt (oricum manca iaurt). E cazul sa ma ingrijorez (eu oricum sant mai panicoasa...) ? Oare rezolv cu Enterol ?? Ingrid si Cristi 3 ani si 9 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicoleta Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 Intreaba un medic, probabil ca flora din tubul lui digestiv a suferit, poate ti se recomanda altceva (Ecoflorina sau altceva). Nu te panica, trece. Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dddd Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 cel mai bine e sa-i dai copilului ecoflorina sau biotics in timpul tratamentului cu antibiotice pentru protejarea florei intestinale. daca nu i-ai dat e bine sa-i dai acum. dimineata si seara cate jumatate de ecoflorina pe stomacul gol sau cate un pliculet de biotics tot inainte de masa dimineata si seara. mult orez si morcovi fierti, mere coapte, branzeturi.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.