Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

greva laptelui

Recommended Posts

Alexandru are 1 an si 5 luni si e cam Aschiutza, la 78cm are 9.8 kg. Nu e grav, spune pediatrul, dar am primit un complex de vitamine pentru stimularea apetitului. Dupa prima zi de indopat cu tot felul de siropuri, copilul a inceput sa refuze laptele. Abia reusim sa-i dam masa de pranz si gustarile solide, insa laptele il refuza categoric, si mai ales din biberon. L-am mai pacalit cu cateva terciuri cu cereale, dar dupa cateva lingurite gata :( Sa fie o criza de moment? Ce ma sfatuiti?

[pegeam]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Probabil este o criza de moment Tia. Si Mihnea are 82 cm si 9.500 kg si mananca de toate dar este sfarzlez nu sta o sec. Cat despre lapte eu zic sa incerci s aii dai in somn poate asa il ia sau compenseaza cu iaurt, branza si smantana ca sa isi poata lua totusi necesarul de calciu de undeva.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Am incercat si eu odata sa-i dau sirop cu vitamine piticei mele pentru stimularea poftei de mancare si nu am avut succes deloc. A facut o iritatie uratica la fundulet dupa cateva zile si pe urma am aflat ca siropele astea pot irita stomacelul. Asa ca eu le-am taiat de pe lista.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Si inca ceva tot se apropie vacanta de iarna mergi cu el la munte si tine-l cat mai mult timp la aer curat si sa vezi atunci pofta de manacre pe el.[:D]

Sau mai poti incerca chestii homeopate care clar nu ii fac nici cel mai mic rau.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

In Finlanda daca copilul refuza laptele se recomanda orice alte lactate.(lapte batut, sana, iaurt, brinza)In aceasta tara multi copii au intoleranta la lactoza inca de mici si produsele din lapte acru sint suportate mai usor.Aveti cumva in Romania produse fara lactoza?

Ai incercat cu lapte de soia?

Iaurtul poate fi si mai hranitor decit laptele cu conditia sa nu aiba aditivi si procentul de grasime nu depaseste 2%.Lui Joel nu-i dau decit lapte degresat de la 1 an.

De la virsta de 6 luni ni se recomanda sa renuntam treptat la biberon, inlocuindu-l incetul cu incetul cu o canita speciala.Vitamine in afara de D,nu se dau aici copiilor si nici adultilor daca in urma analizelor nu se constata carente.

Sabinaid="green"> [gravi]32+

mamica lui Aleksi Joel id="blue">[copil]

Avem o problema asemanatoare de ca..o saptamana..Refuza Laptele..Tot 1 an si 5 luni avem si noi si 11 kg...Ii placea la nebunie laptele Nestle Junior pe care am inceput sa il dau dupa 1 an..Dar dintr-o data nu mai vrea?!!! Am tot incercat sa il pacalesc i l-am amestecat cu cereale de zmeura..nimic..nu mai vrea..il arunca si incepe sa planga...Dar am citit totusi ca varsta asta are nevoie sa consume cel putin 500g lapte pe zi sau derivatele acestuia in caz ca il refuza ca atare..

id="left">parerea mea este sa ii scoto aceste siroape de pofta de mancare..stimuleaz-l natural..citricele si aerul de afar sunt un exemplu..
id="left">Organismul fiecaruia dintre noi stie exact ce are nevoie sa adauge,fie calciu din lapte sau orice altceva..nu trebuie fortati..Nu vrea ,nu ii dai..Noi putem sa mancam ceva daca nu ne place ??Eu una nu..

http://community.weshots.com/users/mamy_taty

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...