ligia13 Publicat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 11, 2006 Am dat in orbul gainii sau chiar nu a deschis nimeni subiectul 32 la topicul acesta?! Eu [cafea] si Raducu [hagi] (22.04.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligia13 Postat Decembrie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 deci sa ma laud [alcool] vinete ciorba de salata pilaf friptura de vitel si pui peste in folie de aluminiu cu cartofi la cuptor mamaliga cu branza de vaci si amantana - asta si pe simbata si pe dumnica Eu [cafea] si Raducu [hagi] (22.04.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ileana Cosanzeana Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 Cartofi gratinati Friptura de pui[papica] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 Moama ligia,lauda-te ca meriti![;)] Eu azi am in plan: ciorba de praz tocanite de legume friptura de pui Ieri am facut file de somn la cuptor dar nu mi-a placut cine stie ce... "La vita e bella" poze marea inghetata Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu05 Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 Salata de vinete Ciorba de perisoare de vitel Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto]Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olivia26 Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 Mancarica de ciuperci. ------------------------id="black"> "Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."id="Comic Sans MS">id="limegreen"> [*]Noi[*]id="size1">id="red"> [aho]Numaratoare[aho]id="size1">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 pilaf sarbesc (pentru mine ca tin post) mancarica de mazare cu pui (pentru restul familiei) Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Decembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 11, 2006 -sarmale -chec cu stafide Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deanny Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Musaca de cartofi si morcovi cu carne de porc Salata de rosii, castraveti, ceapa verde si varza Deanny Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura72 Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 bors de pui cu taitei de casa ciulama de pui inghetata Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.