Carmenbr Publicat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2006 Cumnata mea vine de sarbatori in vizita la noi si am rugat-o sa-mi aduca 4 artificii mai deosebite sa i le pun lui Eric pe tort de ziua lui. Nu m-am gandit insa daca sunt probleme la transport. Ma gandeam ca daca sunt in bagajul mare care merge la cala nu ar fi probleme. Voi ce stiti? Orice informatie imi e de folos. Va multumesc! Carmen & Ericutz (15.06.2004) Povestea nasterii!id="blue"> Am un anisor deja! id="blue"> 2 anisori...uraaa! id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Radio Erevan: depinde de destinatia avionului. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana C Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Nu poate sa iti aduca artificii din tara. Uite aici (citeste la explosive, acolo gasesti fireworks = artificii): http://www.tsa.gov/travelers/airtravel/prohibited/permitted-prohibited-items.shtm#9 Oana si Eva (29 iunie 2005) Poze cu Evaid="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Lasand gluma deoparte, eu stiu ca este STRICT INTERZIS. Daca zici ca-s de pus pe tort insa, poate nu sunt chiar artificii si intra la alta categorie. Prin artificii intelegem ceva ce face mult foc, fum si bum. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmenbr Postat Decembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Sunt artificii de marimea celor care le aveam in copilarie, betele acelea care le aprindeam la foc si le tineam in mana uitandu-ne la stelute. Doar ca astea sunt mai sofisticate, fac mai multe stelute. Carmen & Ericutz (15.06.2004) Povestea nasterii!id="blue"> Am un anisor deja! id="blue"> 2 anisori...uraaa! id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ymcar Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Din cate stiu eu teoretic tot ce ste inflamabil, exploziv etc este interzis la avion. Parerea mea este ca persoana respectiva ar trebui sa se duca la aeroport cu ele in mana, sa le arate si sa intrebe in mod expres daca ii dau voie sau nu sa le puna in bagaj. Daca aia zic da - nimeni nu ii mai poate face nimic. Daca aia zic nu le arunca si gata. Nu e de joaca cu asa ceva, pana la urma sunt materiale pirotehnice si daca dai peste unul mai capos si te prinde poti sa intri la tentativa de terorism, ca ii pica si respectivului bine o prima, o decoratie, ceva acolo.... My life stinks Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.