Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cont max-tv

cici

Recommended Posts

M-am abonat acum un an la Max-tv,printr-un dealer de aici din oras,pentru fratele meu care e in Italia.Din august, tot am vrut sa platesc ,dar dealer-ul mi-a zis ca n-am ce sa platesc dc nu mi-a venit inca factura.

Intr-un final, le-am scris un mail in care le spuneam ca astept factura ca sa pot plati.Ei imi raspund,si-mi spun ca sunt blocata la facturare deoarece n-am platit,aflu ca in loc de 22 ron /luna acu tre sa platesc 37 ron /luna,in sfarsit e vorba cu tot cu luna in curs sa achit 170 ron.Imi da omu de la Max-tv,3 conturi in care pot sa depun banii,merg la CEC deoarece,la BCR nu te lasa sa depui, dc nu ai cont deschis.

La Cec,doamna respectiva,imi zice ca ea nu a mai auzit de contul asta ,ca e mai bine sa-i depun in contul unde plateste toata lumea facturile pentru max-tv.Se consulta cu alte angajate de la CEC si hotarasc ca e mai bine asa.

Imi da chitanta sa o trimit urgent prin fax la nr de tel de la max,si in cel mult juma de ora sa o anunt ca sa poata anula la nevoie.Am trimis fax dar cand am incercat sa sun n-am avut nici o sansa sa vb pt ca intra faxul.

Ajung acasa scriu mail cu specificatia -astept urgent raspuns-,dar primesc raspuns abia dupa 3 zile in care omul de la max tv imi da din nou acele 3 conturi si-mi scrie sa ma interesez unde au ajuns banii mei si sa-i virez iar in unul din conturile date de el.

Eu acu stau ca boul si privesc la ce mi-a scris el da tot nu-s lamurita ce ar trebui sa fac in continuare.Daca femeia de la CEC avea contul CEC de la sucursala lor din municipiul Suceava,si a depus banii acolo,logic,firesc,nu ar trebui ca banii mei sa ajunga in contul max tv intr-un final?

Dupa ce mi-a scris el, inseamna ca tre' sa caut banii sa mi-i dea cineva inapoi ca sa ii depun doar in conturile care mi le-a dat el?

Lamuriti-ma va rog,ca vorbesc singura prin casa!

casuta cu pitici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de cici

La Cec,doamna respectiva,imi zice ca ea nu a mai auzit de contul asta ,ca e mai bine sa-i depun in contul unde plateste toata lumea facturile pentru max-tv.Se consulta cu alte angajate de la CEC si hotarasc ca e mai bine asa.

id="quote">id="quote">pai...nu merg pe ideea ca toata lumea e vinovata, adica functionara de la cec iti vroia banii pierduti aiurea, dar daca tu te-ai dus clar la ea cu 'vreau sa platesc la contul asta' si ea a trimis banii la Cucuietii din Deal?? Adica mie nu mi-ar fi suficient motivul ca nu a auzit de contul ala...si sa ii fie de bine...nu o fi auzit de sute de mii de conturi din lumea asta si asta nu inseamna ca nu poate sa isi faca datoria...Daca cea de la CEC avea intr-adevar contul corect,ok...dar se pare ca ea nu l-a avut si ca banii tai s-au pierdut in neant. Asa ca eu zic sa te duci la CEC cu dovada ca tu ai trimsi banii spre contul spus de ea ([blabla], cont care s-a dovedit a nu fi corect, si sa puna mana sa ii transfere ca lumea (desi nu cred ca mai e in masura ea sa transfere banii corect)...
quote:Dupa ce mi-a scris el, inseamna ca tre' sa caut banii sa mi-i dea cineva inapoi ca sa ii depun doar in conturile care mi le-a dat el?
id="quote">id="quote">mie mi se pare normal ca tu sa rezolvi problema..daca banii nu au ajuns la ei in cont ei nu au nici o vina, ci doar cine a trimis banii aiurea pe ideea ca 'asa e bine!'

Eu nu m-am plans de nimeni si de nimic.Eu v-am expus comicul situatiei ,in speranta ca ma puteti sfatui ce pasi ar trebui sa urmez,adica cum verific eu unde sunt banii?

Apoi dc cineva lucreaza in domeniu bancar ,poate sa-mi spuna daca,odata ce exista filiala cec cu cont pt max -tv ,banii nu ajung tot la max tv?

casuta cu pitici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...