Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Surpriza de sarbatori de la sot

anky

Recommended Posts

Ieri iubitul meu sotior mi-a facut o suuurrpriiiiza de pur si simplu am ramas masca[wow].Nu am stiut ce sa fac,sa rid ,sa pling sau sa sar in sus de bucurie.Aveam impresia ca visez.

Sotul meu este atit de mindru de noi incit ne-a creat intr-un mod extraordinar o felicitare cu ocazia sarbatorilor de iarna,pe care sigur o vom trimite la toti cunoscutii.Ce as mai putea eu sa imi doresc de sarbatori mai frumos de atit????.Am ramas ....fara cuvinte.

Puteti vedea mai jos la Sarbatori fericite despre ce este vorba.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by rachel owen

In poster sunteti voi? Ce frumos!!! [bis][bis]______________________________________________________________Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1">

id="quote">id="quote">Sintem deadreptul pe cel mai mare monitor din Europa,Amsterdam(Rembrandt Square).Ne-a vazut toata piata Rembrandt pe monitor.Stateau toti si cei din statia de tranvai si ne admirau felicitarea.Stateam acolo afara iar al meu imi spune la un moment dat:"Uita-te pe monitor". Am amutit..ce sa maiAnca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 Sarbatori Fericite!
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...