Taty Publicat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2006 Am observat asta de ceva timp la bebitza mea de 4 luni si 10 zile, cind ii prind de ex piciorusele si i le ridic in sus sa ii asez "pampers-ul" etc..aud cum trosnesc oscioarele ei...sa fie o lipsa de calciu asta? ati mai patit? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Oasele sau articulatiile? Si da, poate fi o slaba asimilare a calciului. Puiului meu ii trosnesc uneori genunchii, ba unul chiar si-l scoate nitelus din articulatie cand se supara. Si i-am facut profilaxia calciului si 5 pic Vigantol/zi. Dar se poate sa fie si o predisp. genetica. Mie imi trosnesc genunchii si nu am lipsa de calciu. Acum copilul are 1 an si 2 luni si alearga fara probleme. Oricum, sfatul meu e sa semnalati medicului situatia. Nu cred ca e ff urgent, dar la prima consultatie ar fi bine sa nu uitati. Anya Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianegrea Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Mie nu mi se pare normal sa-i trosneasca oasele, ar fi bine intr-adevar sa te consulti cu medicul sanatate la toti copiii pamantului Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetamaria Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 si la fetita mea ii trosneau si cind o luam de minite ca sa o ridic in brate i-am spus la medic si a spus ca este normal ptr ca creste,nu i-am facut calciul pina acum are9 luni si am sa-i fac toate analizele la 1 an violeta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana_77 Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Si noua ne-a spus pediatra ca e normal sa trosneasca oasele / incheieturile. I-am dat prima data calciu pe la 7 sau 8 luni, iar pana la 6 luni am alaptat-o exclusiv, asa ca nu cred ca e o problema de asimilare a Ca. sanatate multa Ioana si Maria (29.11.2005) Poze 12 luni poze Poze 1 an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scumpik_lui Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Si lui Luca ii trosnesc incheieturile. Iam spus medicului si a spus ca e ceva normal sa nu ma sperii, dar am auzit de la cineva ca cica ar avea lipsa de calciu. Nu stiu ce sa zic din moment ce papa tzatza tot timpul, si doar o masa pe zi e formula.id="Trebuchet MS">id="size2">id="teal"> _____________________________________________________ Scumpik, mamica de [copil] Luca (17.10.2006)id="green">id="size2">id="Trebuchet MS"> Poze Lucaid="size2">id="orange">id="Trebuchet MS"> Cresc pe zi ce treceid="purple">id="Trebuchet MS"> Filmuletz Lucaid="size2">id="red">id="Trebuchet MS"> "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"id="size2">id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.