Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Informatii - Operatie hernie ombilicala

Recommended Posts

Salut,

Piticul nostru de 2 ani a fost diagnosticat azi cu hernie ombilicala de catre Dr. Balanescu de la Grigore Alexandrescu. E deja programat pentru operatie joi.

Am urmatoarele intrebari/nelamuriri pentru cei care au avut experiente similare:

- reputatie Dr. Balanescu

- mercurialul pentru operatie [medic, anestezist si care or mai fi de uns]

- acces in spital in afara orelor de program

Cam asta e tot. Va multumesc si daca aveti sugestii, sunt binevenite.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pocris,cand terminati te rog sa povestesti cum a fost,si eu am o trimitere la Gr. Alexandrescu ,pentru hernia ombilicala a Ilincai.Eu am tot sperat ca se va rezolva de la sine,dar se pare ca nu e asa,si cred ca vom ajunge si noi tot la operatie.

Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">

"Traim intr-un paradis al nebunilor."

Serafim Rose

id="purple">id="Comic Sans MS">

Andrada a fost operata de hernie INGHINALA asa ca nu stiu daca se pune, tot la G. Alexandrescu la dr. Danila V., acum 2 ani. A fost foarte bine, operatia a durat jumatate de ora (adica de cand mi-au luat-o si pana cand mi-au adus-o). Vineri au operat-o si sambata am plecat acasa. Bani nu prea am dat cine stie ce. La dr. 1 milion lei, la anestezit 500.000 lei si 100.000 la o asistenta sa ne mute noaptea intr-un pat normal ca ne internase intr-o camera doar cu patuturi.

Stiu ca operatia difera dar poate te ajuta sa iti faci o idee.

Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002)

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

quote:Originally posted by Naty268

Am un baietel de 1 an si 4 luni si aseara am observat ca buricul i s-a lasat , adica partea din interior atarna putin catre exterior . Am observat si ca se scarpina cu mana pe buric . Oare este vorba despre hernie ombilicala ?

id="quote">id="quote">Dute cu el la pediatru. Daca nu poate sa iti dea un raspuns iti va da probabil o trimitere la un chirurg. La noi se vedea clar o zona concentrica buricului mult mai subtire [muschii mai nedezvoltati]

quote:Originally posted by irina.c.

Pocris,cand terminati te rog sa povestesti cum a fost,si eu am o trimitere la Gr. Alexandrescu ,pentru hernia ombilicala a Ilincai.Eu am tot sperat ca se va rezolva de la sine,dar se pare ca nu e asa,si cred ca vom ajunge si noi tot la operatie.Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">"Traim intr-un paradis al nebunilor." Serafim Roseid="purple">id="Comic Sans MS">

id="quote">id="quote">Irina,Noi am trecut cu bine prin operatie. L-am internat joi dimineata, tot joi pe la 12 era deja operat [vreo 2 ore a durat totul, din care cea mai mare parte a fost analize si pregatire pt operatie] iar sambata la 10 dimineata plecam acasa.Cat priveste mercurialul:Am dat "din greseala" 400 RON la Doctor [planul initial era de 300 si am considerat ca suma asta ar trebui sa il multumeasca] Dupa gradul de [ne]atentie pe care l-a acordat Balanescu fie suma a fost mica, fie asta e stilul lui de a lasa medicii subordonati sa se ocupe de pacientii lui.Anestezist - 100 RONAcces in spital fara probleme - Intram pe la ambulatoriu, iar cand a fost prea tarziu si inchisesera poarta la ambulatoriu, am sarit gardul. [greutati] Sotia a stat cu el in spital tot timpul si a platit o singura data 9 RON.Pentru detalii mai multe, cred ca cel mai bine e sa imi dai un telefon la 0729998232.

Cum se pune diagnosticul de hernie ombilicala !? Fiicei mele ii iese buricul cam ca un bob de mazare pe jumatate. Am intrebat vreo doua pediatre care au vazut-o, dar nici una nu s-a ingrijorat, ziceau ca asa e buricul ei. Mie nu mi se pare normal.

Imi trebuie trimitere la chirurg ? Exista alta modalitate de rezolvare fara operatie ? Operatia cu ce fel de anestezie se face ?

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Pocris,multumesc de informatii,am notat numarul.

Naty,eu am stat internata cu Ilinca la Budimex,cand avea 8 luni,si nu-mi trebuie sa mai calc pe acolo,asa un spital mizer n-am pomenit.

Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">

"Traim intr-un paradis al nebunilor."

Serafim Rose

id="purple">id="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...