Witchie Publicat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 12, 2006 Azi bona noastra ne-a facut bucuria de a o lasa pe Irina sa iasa din casa cu catelul mic si alb cu care ea doarme de cand era bebe. Evident, catelul "s-a pierdut". Problema este ca acel catel era primit de la o prietena din Franta si prin Bucuresti nu am vazut. Va rog daca gasiti undeva un catel ca acesta sa ne ajutati sa-l aducem acasa pe "ham", e tragedie mare in camera copilei mele. Pe eticheta lui scria Obaibi. Platim si taxele postale. Multumesc! Anda, mama Irinei domnisoara Irina Atinge stelele cu mana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rachel owen Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Wow, sunt convinsa ca e mare tragedie. Si noi ne-am pierdut leutul in Turcia si a fost mare tragedie. Insa noi am avut norocul sa-l recuperam. Unde ai poza cu renumitul "ham"? ______________________________________________________________ Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Decembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Rachel, am pus linkul in primul post Anda, mama Irinei domnisoara Irina Atinge stelele cu mana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rachel owen Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Am vazut pozele pe toate, intre timp, si am vazut-o si pe printesa, insa nu imi amintesc sa fi vazut ceva asemanator. Am sa ma uit in magazin, si daca gasesc ceva asemanator te anunt. Chiar imi pare rau de Irina, ti-am zis, inteleg situatia. ______________________________________________________________ Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Decembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Merci Rachel, cred ca se gaseste numai in Franta. Eu deja i-am luat altul mai mare mai frumos tot alb dar... nu e ALA. Asta e buba. Anda, mama Irinei domnisoara Irina Atinge stelele cu mana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flaflo Postat Decembrie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 Pai nu poti sa o rogi pe prietena sa-ti mai trimita unul? In Austria am cautat pe net si nu exista firma respectiva. Comoara mea!id="red"> Flavia si Bianca[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Decembrie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 12, 2006 I-am scris deja dar n-a raspuns:( Anda, mama Irinei domnisoara Irina Atinge stelele cu mana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb_alinus Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Witchie da-mi un indiciu de ce marca era ca sa il caut pe net. Ca ma uit dupa catei de plus de mi se incalcesc ochii in cap asa de multi sunt . Mai caut si daca il gasesc ti-l trimit cu mare placere. Mai rapid ar fi daca fetele de la France ar interveni. Alina si Amalia 17.11.2005 Avem 1 anisor! Primul meu Sfant Nicolae Povestea nasterii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caramel Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Sper sa nu te superi , dar eu cred ca chiar daca vei gasi un catel identic cu cel pierdut, ea va sti ca nu e "acela".Mai ales ca a dormit cu el atata timp.La capitolul asta, copiii au un simt aparte. Mult succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 sotul meu pleaca azi spre germania si opreste la multe benzinarii in franta, unde sunt multe jucarii de plus.Daca vrei ii dau o poza cu catelul sa se uita daca gaseste ceva asemanator[;)] ce zici? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.