Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

HELP! Pierdut catzel de plush

Recommended Posts

Azi bona noastra ne-a facut bucuria de a o lasa pe Irina sa iasa din casa cu catelul mic si alb cu care ea doarme de cand era bebe. Evident, catelul "s-a pierdut". Problema este ca acel catel era primit de la o prietena din Franta si prin Bucuresti nu am vazut.

Va rog daca gasiti undeva un catel ca acesta sa ne ajutati sa-l aducem acasa pe "ham", e tragedie mare in camera copilei mele. Pe eticheta lui scria Obaibi. Platim si taxele postale.

Multumesc!

Anda, mama Irinei

domnisoara Irina

Atinge stelele cu mana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Wow, sunt convinsa ca e mare tragedie. Si noi ne-am pierdut leutul in Turcia si a fost mare tragedie. Insa noi am avut norocul sa-l recuperam. Unde ai poza cu renumitul "ham"?

Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1">

Am vazut pozele pe toate, intre timp, si am vazut-o si pe printesa, insa nu imi amintesc sa fi vazut ceva asemanator. Am sa ma uit in magazin, si daca gasesc ceva asemanator te anunt. Chiar imi pare rau de Irina, ti-am zis, inteleg situatia.

Dumnezeu sã te tinã în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui sã te îndrume mereu.id="size1">

Witchie da-mi un indiciu de ce marca era ca sa il caut pe net. Ca ma uit dupa catei de plus de mi se incalcesc ochii in cap asa de multi sunt [:D].

Mai caut si daca il gasesc ti-l trimit cu mare placere.

Mai rapid ar fi daca fetele de la France ar interveni.

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

Povestea nasterii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...