anamara1978 Publicat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 13, 2006 buna mamicilor am si eu o nelamurire: bebelusa mea are 4 luni si nu stiu cu ce sa incep diversificarea. am o carte a lui dr spock si acolo scrie ca se incepe cu cereale, apoi cu suc de fructe si pe urma legume. un dr. mi-a zis sa incep cu cereale, altul cu suc de morcov. as vrea sa mai aud si eu cateva sfaturi multumesc. rauca ana-maria Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Noi am inceput cu suc de morcov, apoi cu piureuri. Nestle recomanda cereale la biberon. La 4 luni nu e cam devreme? Bebe meu a fost alaptat artificial si numai pe la 6 luni am inceput, asa citisem tot pe site ca abia atunci e sistemul digestiv suficient de matur. Mamici, nu va grabiti! Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Daca are abia 4 luni de ce trebuie sa te grabesti? O viata de acum in colo va manca de toate. Eu am inceput diversificarea pe la 6 luni. I-am dat cereale in lapte. Apoi, incepand cu cate o lingurita de suc de mar, morcov, supa strecurata de legume si tot asa... Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio_reurean Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 buna, cartile spun: daca bebe a alimentat natural, diversificarea poeate astepta pana la 5 luni jumatate-6 luni, daca este pe lapte formula, poti incepe la 4 luni. In functie de asta, daca bebe a luat normal in greutate, poti sa incepi cu cateva lingurite de suc de mere, morcov sau combinate la masa de la 10-11, urmand ca progresiv, crescand cantitatea, sa o inlocuiesti. Daca este sub greutate, ii pui in laptele de seara cereale,urmand ca ulterior sa incepi schema cu suc. Sper sa te fi lamurit. Daca te mai pot ajuta da-mi un mesaj pe PM. Delia-Vio POZE cu Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Noi am inceput cu cereale, apoi legume si in final fructe. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmenpit77 Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Si eu sunt de acord ca la 4 luni este cam devteme, dar nu ne-ai spus cum este alimentat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toanca Postat Decembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 13, 2006 Noi am inceput diversificarea la 5 luni cu cate o lingurita de suc de morcov si suc de mar. Pe urma cate un pic de supita si mar cu biscuiti. Abia la 6 luni am inceput sa-i dau cereale. Toanca si [copil] Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.