Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

diversificare alimentatie bebelusi

Recommended Posts

buna mamicilor

am si eu o nelamurire:

bebelusa mea are 4 luni si nu stiu cu ce sa incep diversificarea.

am o carte a lui dr spock si acolo scrie ca se incepe cu cereale, apoi cu suc de fructe si pe urma legume.

un dr. mi-a zis sa incep cu cereale, altul cu suc de morcov.

as vrea sa mai aud si eu cateva sfaturi

multumesc.

rauca ana-maria

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi am inceput cu suc de morcov, apoi cu piureuri. Nestle recomanda cereale la biberon. La 4 luni nu e cam devreme? Bebe meu a fost alaptat artificial si numai pe la 6 luni am inceput, asa citisem tot pe site ca abia atunci e sistemul digestiv suficient de matur.

Mamici, nu va grabiti!

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Daca are abia 4 luni de ce trebuie sa te grabesti? O viata de acum in colo va manca de toate. Eu am inceput diversificarea pe la 6 luni. I-am dat cereale in lapte. Apoi, incepand cu cate o lingurita de suc de mar, morcov, supa strecurata de legume si tot asa...

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

buna,

cartile spun: daca bebe a alimentat natural, diversificarea poeate astepta pana la 5 luni jumatate-6 luni, daca este pe lapte formula, poti incepe la 4 luni. In functie de asta, daca bebe a luat normal in greutate, poti sa incepi cu cateva lingurite de suc de mere, morcov sau combinate la masa de la 10-11, urmand ca progresiv, crescand cantitatea, sa o inlocuiesti. Daca este sub greutate, ii pui in laptele de seara cereale,urmand ca ulterior sa incepi schema cu suc.

Sper sa te fi lamurit. Daca te mai pot ajuta da-mi un mesaj pe PM.

Delia-Vio

POZE cu Andrei

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...