Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ajutor fimoza cum sa scapam?

Recommended Posts

Fimoza: cum putem scapa fara bisturiu?

Am mai trecut o data pe la medicul urolog la 8 luni si ne-a decalotato cu penseta si desi am respectat toate indicatiile lui sa lipit din nou.

Medicul pediatru a zis ca se mai intampla si ca nu este o urgenta nefiind lipita de tot si fiind curata dar trebuie rezolvata problema.

Nu mai avem nici o sansa so decalotam la baita sau altfel?

Ce ne sfatuiti?javascript:insertsmilie('[copil]')

copilas [copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Iar fimoza![bang][bang]

DEci nu se pune problema de fimoza daca copilul poate sa faca pipi! Adica daca face in jet neintrerupt!

Matei are 1 an si 5 luni si tot asa ne-a zis dr pe la 5 luni ca are fimoza![bang][bang][bang]Mama , ce dr. dusi cu pluta! Cum naiba sa aiba fimoza? Adica este fimoza, dar e FIMOZA FIZIOLOGICA si, chiar daca orificiul e f stramt, copilasul POATE sa faca pipi!

La Matei orificul s-a largit, dar nu f mult, adica mai e destul pana se decaloteaza. Nu am insistat. Trag usor cand il spal, in limita elasticitatii pielii, fara sa-i provoc durere, Doamne fereste!

La el e adunata smegma sub preput, se vad doua umflaturi albe, m-am panicat si eu putin cand le-am vazut[alcool][:D], dar am citit ca mai sunt cazuri cand se aduna smegma, dar nu-i problema.

Eu zic ca stai calma, daca zici ca nu-i lipita de tot, nu-ti face probleme! Cat are baietelul?

[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

probleme mari cu fimoza asta... cunoastem [bang]

Noua ne-a spus pediatra pe la 9 luni ca are fimoza. Nu l-am decalotat niciodata pentru ca

- nu se putea (se vederea doar cat un varf de ac)

- copilului ii era neplacut

- citisem ca se rezolva de la sine in jurul varstei de 2 ani.

si iata ca a venit si varsta de 2 ani, putzulica la fel... ba mai rau, a inceput sa se umfle ca un balonas cand facea pipi. La 2ani si 7 luni l-am operat la Grigore Alexandrescu. Alta solutie nu exista, zic eu.

Cu anestezie locala, a tipat... si eu plangeam pe hol. O zi l-a mai usturat la pipi, se stresa bietul copil cand facea... schimbam "pansamentul" de cateva ori pe zi... dupa 2 saptamani firele cazusera unul cate unul, de atunci nu au mai fost probleme. De 2 ori pe saptamana, dupa baie, il decalotez.

Curaj, nu e chiar asa de rea operatia ! Cred ca mai greu e pentru noi, mamicile

Ingrid si Cristi 3 ani si 9 luni

Nu sunt de acord cu diagnosticul de fimoza pus poate prea usor si prea devreme. Pentru mai multe informatii iata un link care sa va ajute:

http://www.circumcizia.org/decalotarea.htmlid="green">

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac

Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)

Liliana [gravi] 36+ cu [baietel]

CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Cred ca sunt unele exagerari legate de fimoza. Si baietelul meu a avut. Dar la 3 luni, am inceput sa decalotez usor la baie si cam in 10 zile am reusit sa o decalotez pana la capat. Nu a plans niciodata si nici macar nu a schitat vreun gest sau grimasa de durere. Trebuie sa ai rabdare. Personal nu mi se pare deloc barbar sa-ti decalotezi copilul atata vreme cat nu il doare. Eu am facut chestia asta preventiv. Puteam sa am norocul sa se decaloteze singur sau puteam sa am ghinionul sa ajung la cutit. Nu am vrut sa risc.

Consi si [copil] Luca meuid="green"> (19.07.2006)id="green">

atat sunt de mare

pozele noastre

botezid="maroon">

filmuletid="blue">

NU, asta nu e o problema, stai calma! Se mai intampla...Aaa! Si inca ceva. VIT A uleioasa e buna, asa mi-au zis in maternitate, ajuta f mult sa se largeasca cerculetul ala, face pielea f elastica. Si eu ii mai dau din cand in cand dupa ce-l spal si trag de pielicica si intr-adevar, pielea devine mai elastica.Daca insistam, poate ca-l decalotam pana acum, dar n-am insistat, ca n-are rost. Pelicica nu e lipita, cerculetul e maricel, are pe unde sa faca pipi...asa ca nu m-am stresat.Ma rog...e smegma aia adunata...intr-un fel as vrea s-o scot de-acolo...sa nu faca infectie sau alte alea...dar fetele pe forum zic ca e ok. La dr n-am fost....ca sigur zice ca are infectie si ma trimite la cutit![alcool][bang]

quote:Originally posted by cristina_ela

mama si puiu darius(2 ani) va multumesc noi mai speram ca vom reusi la baita.In ceea ce priveste jetul de pp(pe care il urmaresc obsedata) se intrerupe rareori o singura data. Sa fie o problema si asta?

id="quote">id="quote">[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] MateiPovestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...