Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

indemnizatie crestere copii 2007

ionela02

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de ionela02

Buna ziua! am si eu o intrebare legata de indemnizatia pentru cresterea copilului:daca acum beneficiez de suma de 800 RON, dupa 1 ianuarie 2007 o sa beneficiez de 600 RON sau de 800RON.

id="quote">id="quote">Ionela va fi de 600, dar alocatia pt copil va fi de 200 in loc de 24 cat e acuma. Deci ies 800 cele doua adunate.**********************************************************Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cmid="size2">id="size2">id="Verdana">id="size2">id="red">id="red">Baieteii lui mami[bonjovi] id="red">id="red">AICIid="size2">[foto]FILMULETZEMONTAJ VIDEOid="size2">id="green">
Distribuie pe alte site-uri

Acuma depinde unde iti vireaza alocatia. Eu am optat pentru deschiderea unui cont pe numele fiicei mele si acolo ii transfera alocatia. De la anu' va primi in fiecare luna 2 milioane, iar cei 240.000 lei nu ii vom mai primi.

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia">

asa crestem noi id="red">id="size2">

Din cate am vazut la tv va ramane asa ca nu s-a votat legea...ca nu am fost destui parlamentari, nu stiu daca s-au mai intalnit intre timp.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue">

quote:Originally posted by skosa

in cazul in care sunt sunt 2 copii fiecare primeste in parte cele 200 Ron-i ?sanyi

id="quote">id="quote">Alocatia de 200 Ron se primeste doar pana copilul face 2 ani.Daca ai 2 copii sub 2 ani, primesti pentru fiecare cate 200 pe luna pana la 2 ani.Dupa ce se trece de 2 ani, se revine la alocatia obisnuita de 24 (cat e acuma)id="brown">**********************************************************Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cmid="size2">id="size2">id="Verdana">id="size2">id="red">id="red">Baieteii lui mami[bonjovi] id="red">id="red">AICIid="size2">[foto]FILMULETZEMONTAJ VIDEOid="size2">id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...