Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

spuneti-mi ce boala am

iulia277

Recommended Posts

in urma cu o luna am inceput sa am dureri in timpul actului sexual.peste cateva zile am inceput sa am mancarimi in zona genitala,usturimi la sfarsitul urinatului,o secretie mai abundenta si cu un miros specific.intelesasem ca e posibil sa am candida si ca poate produce sterilitate aceasta bacterie.asa ca am facut imediat niste analize.

rezultatul acestora:

cultura secretie vaginala-prezenti bacili gram negativi lactozo pozitivi din genul escherichia coli

examen microscopic secretie vaginala{coloratie gram si may grunwald giemsa}-foarte frecvente celule epiteliale grupate in placarde mari.

-frecvente polimorfonucleare neutrofile integre si in diverse stadii de dezintegrare.

-flora abundenta grad 2{frecventi bacili gram pozitivi,rari cocobacili si bacili gram negativi}.

-foarte frecvent mucus.

-foarte rari spori micoza.

am facut si examenul bacteriologic al urinei -s-au dezvoltat sub 100000 colonii de E.coli

as vrea sa stiu si eu ce am,daca e grav,si care sunt cauzele aparitiei.

multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cel mai bine e sa te duci cu aceste rezultate la un doctor. El iti va spune exact ce problema ai si ce tratament sa urmezi. Presupun ca la examenul urinei ti-au dat si antibiograma.

Nu sint doctor, dar referitor la E.coli pot sa-ti spun ca se trateaza greu si trece destul greu.

Referitor la cauzele aparitiei poate fi de la constipatie sau de la o igiena intima necorespunzatoare (adik spalatul in zona intima din spate in fata - ceea ce aduce bacteriile) saualte cauze.

Sanatate multa !

[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D]

ajutor ptr alexandru

Ajutor pentru Alexandru

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...