S.Agapie Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 In lipsa aparitie ciclului menstrual, 2 teste de sarcina negative, 2 ecografii si consultul unui medic ginecolog, acesta a prescris administrarea a 2 pastile de Orgametril/zi timp de cinci zile. Dupa terminarea tratamentului nu a aparut ciclul si la efectuarea unui nou test de sarcina, acesta a iesit pozitiv. Intrebarea mea este daca medicamentul prescris influenteaza evolutia sarcinii si daca da, ce efecte are asupra fatului? Multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geany_bc Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Nu stiu care sunt efectele Orgametrilului in sarcina, dar eu cred ca cel mai bine ar fi sa dai cautare pe google si poate te lamuresti. Daca nu, mergi din nou la doctor pentru a elucida efectele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 din pacate orgametril-ul este un anticonceptional si este contraindicat in sarcina. musai trebuie consult ginecologic si confirmarea sarcinii. succes, Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadaS Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Orgametril este un progesteron de sinteza. Nu stiu la ce medic mergi de inca mai prescrie Orgametril, eu am luat la 25 ani si m-am ales cu o pilozitate pe cinste. Ireversibila! pe piata din SUA orgametrilul a fost retras, pt efectele lui adverse androgine. sunt alte progesteroane de sinteza (duphaston) de generatie mai noua si fara atatea efecte adverse. Nu stiu daca are efect asupra sarcinii, de obicei progesteroanele fixeaza sarcina, dar poate schimbi medicul sau ii spui sa folosesca medicamenete de generatie mai nou pe viitor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.