Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

HELP: urticarie

Recommended Posts

Ce trebuie sa fac daca fetita mea are urticarie?

Am fost la medic si ne-a dat Aerius si mixtura mentolata. Dar nu ne-a spus si de vreun regim alimentar. Ce fac ? Ce ar trebui sa-i dau de mancare ca sa nu-i intretin sau mai rau sa-i agravez urticaria. Si stiti vreo solutie pentru calmarea pruritului, ca mixtura nu face fata ?

Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAIid="red">

RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">

POZEid="red">

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

desigur trebuie si un regim alimentarfara;

1.prajituri cumparate

2.m,ezeluri

3.prajeli

4.oua.

cat de multe ceaiuri,compoturi,deci lichide.Ce are pe piele are si interior.deocamdata atat mi-a duc aminte daca pe parcurs vin alte idei scriu.

Dc a facut urticarie?

se zice ca urticaria poate fi provocata si de ,prea cunoscutii viermi intestinali--giardia.

quote:Originally posted by gabrielle74

desigur trebuie si un regim alimentarfara;1.prajituri cumparate2.m,ezeluri3.prajeli4.oua.cat de multe ceaiuri,compoturi,deci lichide.Ce are pe piele are si interior.deocamdata atat mi-a duc aminte daca pe parcurs vin alte idei scriu.Dc a facut urticarie?se zice ca urticaria poate fi provocata si de ,prea cunoscutii viermi intestinali--giardia.

id="quote">id="quote">Abia i-am facut examenul coproparazitologic si nu i-a iesit nimic.Urticaria cred ca a facut-o de la Amoxicilina.Ce ceaiuri ar fi bine sa-i dau ?Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )______________________________________________________"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"______________________________________________________ PERLELE RUTICAIid="red"> RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">POZEid="red">Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Am suferit timp de un an de urticarie cronica si in sfarsit cred ca am gasit cauza. M-am tratat de giardia, cu Zentel, desi nu mi-a iesit nici un test pozitiv. Alergia sau urticaria pot avea drept cauza medicamente, in special cele la care se folosesc spori de mucegai (unele antibiotice). Daca e de la medicamente inseamna ca ar trebui sa-i treaca imediat ce ati oprit tratamentul. Regimul alimentar este foarte important pana isi revine copilul. Poti folosi foarte bine Peritol sirop (atentie! da ceva moleseala dar si pofta de mancare) si ceai de trei frati patati. Pentru prurit mergea foarte bine la mine (si aveam niste edeme foarte mari care ma mancau rau) Fenistil gel.

Sanatate fetitei!

Ioana

Ptr calmare..Peritol (eventual doar seara ptr ca da somnolenta) iar in rest..mixtura mentolata alternativ cu Fenistil gel. Ar trebui sa tine si un regim alimentar, sa evite mancarurile grele, prajeli, oua, unt, mezeluri. Sanatate multa!

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

si noi avem de aproape o saptamana.. desi suntem sub tratament cu peritol. maine ma duc la dermatologie cu trimitere de suspect giardia. se pare ca poate fi si aceasta cauza...am mai cautat pe net si apare la simptome si urticaria...

verificati si voi la copilasi.

sanatate multa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Poze

Noi am facut de patru ori coproparazitologia ( de trei ori la Cantacuzino si o data la un laborator particular ) si de fiecare data a iesit negativ. Stiu ca greu se pune in evidenta Giardia , dar totusi nu i-as mai face.

Peritol nu pot sa-i dau ca dupa devine extrem de agitata , dar o sa continuiaerius si incerc sa-i cumpar Fenistil gel.

Ce e rau este ca trebuie sa-i dau in continuare antibiotic ( pentru o infectie la gat ) si chiar daca i l-am schimbat ( acum ii dau Klacid ), tot continua sa-i apara .

Am trecut-o si pe regim supa de lagume si cartofi si morcovi fierti.

Alexxia [iepu] Ruty ( 25.07.2001 ) si [fetita] Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAIid="red">

RUTY SI THEA AU PAGINUTAid="red">

POZEid="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...