Flaflo Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 Iata ca se apropie si sarbatorile, si printre alte pregatiri se incadreaza si felicitarile obligatorii. As vrea sa ies putin anul acesta din "peisaj" si sa nu mai scriu traditionalele urari. Aveti vreun model de urari mai interesante? Comoara mea!id="red"> Flavia si Bianca[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Christel Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Hai ca iti scriu eu cateva: Draga... Spiridusii mi-au dat o lista, cu toate lucrurile bune pe care le-ai facut anul acesta. Sa stii ca sunt de-a dreptul impresionat! Nu glumesc! Toti de la Polul Nord credem ca esti SUPER! Daca ma zaresti prin oras inainte de Craciun, fa-mi cu mana, pentru ca mi-ar placea sa te salut! Anul acesta am si un cadou foarte special pentru tine; nu spun ce! Craciun fericit! Cu drag, Mosu' pentru prieteni: Am vorbit cu Mos Craciun si ne-a spus ca anul viitor va fi un an extraordinar pentru tine pentru ca vei avea: Mai multe bucurii Mai putine regrete Mai multa iubire Mai putine necazuri Mai multe succese Mai putine esecuri Mai multi prieteni Cu asa vesti bune, suntem convinsi ca vei avea un Craciun cum nu a fost altul si un Nou An Fericit. Varsa doamne har si bine, bogatie de la tine, peste casa peste masa, peste oamenii din casa, sa le faci viata frumoasa!! SA ai un CRACIUN FERICIT alaturi de cel iubit!!!" . 1. "Fie ca aroma de brad,portocala,colindele,cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste."-Craciun fericit! 2. "Sarbatorile de iarna sunt magice.Ele leaga realitatea de basm.Va dorim sa aveti un Craciun fericit si un an nou ca in povesti!La multi ani!" 3. "Sper ca anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi.La multi ani!si Sarbatori fericite!" 4.De Sfintele sarbatori ale Nasterii Mantuitorului si la Cumpana dintre Ani, va urez din toata inima Ani multi si fericiti, multa sanatate, credinta si speranta, belsug, noroc si numai impliniri in Noul An, alaturi de cei dragi. Sarbatori fericite! La Multi Ani!" 5.Haideti sa fim impreuna de sfintele sarbatori sa ascultam cu drag colindatorii,,sa ne incalzim impreuna la gura semineului,sa mamcam colacei si sa il asteptam bukurosi pe..MOS CRACIUN!! -- SARBATORI FERICITE-- 6. Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bukurie ..incredere ,speranta si iubire... Iar MOSUL sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati ..La Multi Ani!!cu Sanatate!!!!! 7. Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca calda lumina a lumanariilor. 8.Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste. 9. Un Craciun fericit si pentru anul care vine: o primavara inflorita o vara insorita o toamna colorata o iarna f distrata 10.Bucuria vine din lucruri marunte, Linistea vine din suflet, Intelepciunea din inimile noastre. CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI! 11.Va dorim un Craciun plin de caldura sufleteasca, o masa plina de cozonaci pufosi si gustosi, de vin, sarmalute aburinde, multe colinde si cadouri. Va dorim fericire alaturi de cei dragi si sa va bucurati din plin de dragostea lor. Iar anul viitor asteptam sa va regasim cu bine . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lemoni Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Mersic Cristel si eu imi bateam creierii cu ce sa mai scriu anul asta. Esti o dulce sa impartasesti cu noi vorbele acestea minunate si tie iti doresc un craciun fericit , m-ai scapat de o grija mare. Acum ma pun pe scris. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Christel, iti multumesc si eu pentru atat de multe si de frumoase urari ![flo] Imi sunt de mare folos. ________________________ Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006) SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006 NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alba Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Multumesc si eu [floare3] Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor) http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian "Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine. Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti." id="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirachi Postat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2006 si eu multumesc. Just Me ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didi-anda Postat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2006 multumim. [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibyrox Postat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2006 Christel [flo] multumim mult pentru idei! Sa va dau si eu cateva: "Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!" "A venit Craciunul! Zambeste, iubeste, viseaza, e vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! Craciun Fericit!" "Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine" "Fie ca aceasta zi a Nasterii Domnului sa va schimbe viata, sa va preschimbe lacrima in zambet, tristetea in bucurie, deznadejdea in speranta, ghinionul in noroc, si tot ce va doriti in aceasta viata acum sa fie realitate! Craciun fericit!" Cam atat.. Daca mai gasesc ceva, dau de stire! Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc! id="red"> Biby [floare3] In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2006 "Pe la colturi, unii spun Ca exista Mos Craciun! Eu i-am scris si o sa vina Sa v-aduca-n pumni lumina Langa brad si langa foc Sa va umple de noroc! Craciun Fericit!!!" "Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie , incredere , speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati!" Cata si [copil] Bianca-Maria(2.11.2005) Bianca si noi2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2006 Daca devin publice deja isi pierd in valoare si or sa devina si astea banale urari. E original ceeace compune fiecare, ceeace vine din inima. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.