Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

URGENT-Suc de morcovi

mirachi

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mirachiid="red">,sucul de morcovi imi place si mie, mai mult decit morcovul crud..si cind il fac il si beau.Imi place atunci proaspat.N-am un raspuns la intrebarea ta,dar poate ti-ar fi de folos sugestia mea.Eu morcovii,ii pastrez intr-un borcan mare de apa,la frigider.In felul asta evit sa se deshidrateze.La citeve zile,vars apa,si pun alta.

Dar tu spui ca ai o cant mai mare...nu stiu.Presupun,ca daca il faci suc ,ar trebui sa adaugi ceva conservant sau sare de lamaie.Eu nu sint de acord cu E-urile pe care le contin, asa ca evit sa le folosesc.

Distribuie pe alte site-uri

Poti pune sucul in sticlute de plastic de 250ml(din alea de la suculetz) sau 500ml direct la congelator. Dezgheti cate una pe masura ce ai nevoie.id="brown">

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cmid="size2">id="size2">id="Verdana">id="size2">id="red">

id="red">Baieteii lui mami[bonjovi] id="red">id="red">AICIid="size2">[foto]

FILMULETZE

MONTAJ VIDEOid="size2">id="green">

Am congelat supica si suc in tava de cuburi, cand au inghetat, am golit cuburile formate in pungi noi si am pus alta tura.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Eu pastrez morcovii intr-o lada cu nisip, pe timp de iarna, ca sa nu se deshidrateze.

Asa fac sucul proaspat!Ii pun si mar sau portocala si fii-mea il bea pe nerasuflate, id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [*][*][*]

reteta super verificata anual de mine.

treci morcovii prin aparat(eu fac combinat cu mere) apoi sucul fara nici un adaos pus in sticle de tedi,pui un sfert aspirina la 250 ml(poti sa pui si intreaga, oricum se lasa la fund si se intareste, nu ajungi sa o bei). apoi infiletezi si fierbi 30 min pe bain marine. eu fac anual cu mere de la tara si morcovi de la piata. am pana vara.anul asta am facut vreo 50 kg..nu ma intrebati cine a curatat si taiat morcovii!

ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI

http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...