mirachi Publicat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 14, 2006 Stie cineva cum se poate prepara si pastra peste iarna suc de morcovi pentru copiluti.Am o cantitate mai mare de morcovi si ar fi pacat sa se dezhidrateze sau sa se strice cand i-as putea folosi...Va multumesc anticipat pt.raspunsuri.. Just Me ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Idaira Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 mirachiid="red">,sucul de morcovi imi place si mie, mai mult decit morcovul crud..si cind il fac il si beau.Imi place atunci proaspat.N-am un raspuns la intrebarea ta,dar poate ti-ar fi de folos sugestia mea.Eu morcovii,ii pastrez intr-un borcan mare de apa,la frigider.In felul asta evit sa se deshidrateze.La citeve zile,vars apa,si pun alta. Dar tu spui ca ai o cant mai mare...nu stiu.Presupun,ca daca il faci suc ,ar trebui sa adaugi ceva conservant sau sare de lamaie.Eu nu sint de acord cu E-urile pe care le contin, asa ca evit sa le folosesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camelia.t Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Poti pune sucul in sticlute de plastic de 250ml(din alea de la suculetz) sau 500ml direct la congelator. Dezgheti cate una pe masura ce ai nevoie.id="brown"> ********************************************************** Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cmid="size2">id="size2">id="Verdana">id="size2">id="red"> id="red">Baieteii lui mami[bonjovi] id="red">id="red">AICIid="size2">[foto] FILMULETZE MONTAJ VIDEOid="size2">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex2 Postat Decembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 14, 2006 Am congelat supica si suc in tava de cuburi, cand au inghetat, am golit cuburile formate in pungi noi si am pus alta tura. Alexandru ______________________ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2006 Eu pastrez morcovii intr-o lada cu nisip, pe timp de iarna, ca sa nu se deshidrateze. Asa fac sucul proaspat!Ii pun si mar sau portocala si fii-mea il bea pe nerasuflate, id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [*][*][*] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Decembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2006 reteta super verificata anual de mine. treci morcovii prin aparat(eu fac combinat cu mere) apoi sucul fara nici un adaos pus in sticle de tedi,pui un sfert aspirina la 250 ml(poti sa pui si intreaga, oricum se lasa la fund si se intareste, nu ajungi sa o bei). apoi infiletezi si fierbi 30 min pe bain marine. eu fac anual cu mere de la tara si morcovi de la piata. am pana vara.anul asta am facut vreo 50 kg..nu ma intrebati cine a curatat si taiat morcovii! ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Decembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2006 voiam sa spun 50 litri...iese nectar dupa ce fierbe putin pe baie marina...o minunatie! sa nu pui zahar, devine f dulce dupa aprox 1 luna ALEXIA,2 ANI ,7 LUNI http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.