Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cancerul-o boala necrutatoare...si totusi!

Recommended Posts

Cred ca stim cu totii ce nemiloasa e aceasta boala si ca e incurabila.Si totusi in familia mea de curand s-a intamplat un miracol...Spun miracol pt.ca desi soacra mea de 6 ani avea probleme la un san,abia in vara cand s-a umflat si a inceput sa puroieze sanul a fost la un consult medical.Diagnosticul a fost de cancer iar dupa cateva analize ni s-a spus ca incepuse metastaza.Am internat-o si a fost operata de o echipa de medici ;un chirurg internist si un plastician.Dupa operatie chirurgul ne-a dat o veste proasta...el a facut tot ce s-a putut din punctul lui de vedere dar ca nu a putut curata toata plaga pt .ca era foarte intinsa si prea aproape de inima...(soacra mea este si cardiaca)si s-au temut de un stop cardiac pe masa de operatie.In plus cancerul atinsese si plamanul si au afectat foarte tare si coastele...Ni s-a spus ca in 2 luni s-ar fi stins mami(asa ii spun)daca nu s-ar fi operat dar chiar si asa nu sunt mari sanse pt.ca e posibil sa se refaca plaga in 2-3 luni,avand in vedere ca,coastele nu au putut fi curatate iar plamanul e metastazat,varsta inaintata si faptul ca a venit atat de tarziu.Trebuia ca dupa externare smergem din 2 in 2 zile la pansat...

Psihic eram cu totii terminati la gandul ca in curand mami nu va mai fi...dar mergeam cu stoicism la pansat.Avand in vedere varsta pacientei(63 de ani) va dati seama ca si plasticianul era cam sceptic privitor la inchiderea si vindecarea operatiei-el chiar ne-a spus ca e posibil sa nu se mai inchida niciodata.Dar cinste lui a facut tot posibilul,a incercat tot mai multe metode de pansare si tratare a cicatricii pana ce operatia s-a inchis si s-a vindecat de tot.

Nici lui acum nu ii vine sa creada ca s-a vindecat rana asa de bine(e primul caz pe care l-a vazut pana acum).I-a cerut comsitamantul soacrei sa faca cunoscut cazul ei la congrese si in reviste medicale si i-a propus refacerea sanului prin transplant de muschi luat de pe burta,dar dansa nu mai vrea.Dupa durerile pe care le-a avut dupa operatie,

la picior de unde i se luase piele pt.acoperirea sanului nu mai vrea sa treaca prin chinuri.

Acum face citostatice,dar inainte de a incepe acest tratament a trebuit sa faca din nou analize si radiografie si surpriza...nu mai apare nici o plaga in noua radiografie...Oncologul nu stie nici el ce sa creada cand se uita la cele 2 radiografii;una facuta inainte de operatie,cu diagnostic de cancer metastazat si cealalta dupa operatie unde nu se vede nici o urma de cancer...El spune ca dupa cum arata prima radiografie soacra mea trebuia sa fie la 2 metri sub pamant deja...

Acum suntem la a doua sedinta de citostatice,i-a cazut parul dar altfel se simte foarte bine...Mai avem 4 sedinte de facut...Sper sa trecem si peste ele foarte bine,ca si pana acum si sincer sper sa nu mai recidiveze deloc cancerul...Ce este important este si faptul ca soacra mea a gandit pozitiv tot timpul,initial pt.ca noi nu i-am spus ce ne spusese chirurgul si apoi cand a vazut singura cat de bine se simtea(inafara de durerea de la piciorul la care se refacea stratul de piele de unde se facuse grefa pt.san).Acum stau si ma intreb daca asta a fost o minune Dumnezeeasca realizata prin mainile celor 2 medici.Toata recunostinta noastra pentru dansii.

Just Me !

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Foarte impresionant..ma bucur ca s-a terminat cu bine...intradevar este un miracol..Dumnezeu a lucrat prin cei doi medici..[la ce spiatal s-a operat?]Oricum sunt de parere ca au ajutat-o extrem de mult ganduriile ei pozitive,dorinta ei de a trai,si binenteles dorinta si rugaciunile vostre..

id="left">La mine in familie este ereditar pe parte femeiasca cancerul..[bang]bunica mea,Dumnezeu sa o ierte,a avut caancer genital,matusa mea si-a scos acum 2 ani un san si acum se pare ca a recidivat la al II lea,iar mama, slava Domnului,dupa operatia in care i-a scos totul genital,la biopsie i-a iesit benin,,putine sanse sa mai apara..
id="left">este din pacate o boala groaznica,si din ce in ce mai raspandita[q]
id="left">II doresc multa sanatate lui"mami" tau si voua putere sa aveti in continuare grija de ea.[pup]Sarbatori Fericite[pegeam]

poze[blue]->id="size3">[blue]id="purple">id="size3">[zana]

Exact de astfel de povesti avem nevoie. Cancerul devine din ce in ce mai frecvent, se pare ca in urmatorii ani va "exploda" ca numar, asa ca este binevenita o luptatoare care s-a vindecat.

A facut si vreun tratament naturist?

Cand citesti in Revista AS , de pilda, totul pare atat de simplu, dar am trait langa atatia bolnavi de cancer care au incercat cu disperare multe metode alopate sau nu,si degeaba, incat ajung la concluzia dintotdeauna: suntem niste fire de praf in voia Domnului!

Da...sa faca tratament naturist, sa bea ceaiuri deoarece citostaticele sunt tare otravitoare pentru sange.

Goldi...cancerul a explodat deja.Un prieten a aflat ca are cancer limfatic la 49 de ani si ne povestea ca parca toata lumea are cancer asa de multi oameni asteptau la dr.oncolog pentru rezultate si programari.Acum e bine, si-a revenit, slabise f.mult si...daca l-ati vedea cum savureaza mancarea, se plimba sau face lucruri care pana acum nu le facea...nu-ti vine sa crezi ce pofta de viata are.Socrul meu in schimb nu a avut puterea sa lupte, mai ales dupä terapie cand dr. i-a spus ca boala nu a regresat.

Mirachi...ii doresc soacrei tale multa sanatate si nu uita de ceaiuri.Fiti puternici!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...