Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Infectie la maseluta??????

Recommended Posts

Am un baietel de un an si 3 luni care are 8 dintisori de la 9 luni.De atunci si pana acum nu i-a mai iesit nimic.Are inflamata gingia atat sus cat si jos probabil urmeaza maselutele.Ceea ce ma ingrijoreaza foarte tare este ca la maseluta din partea dreapta de sus, pe linga faptul ca e inflamata gingia foarte tare se vede ceva negru.Nu alb cum ar fi normal.Aseara am observat iar astazi dupa-amiaza ma duc cu el la medic, dar pana atunci daca ati mai auzit de asa ceva , va rog sa-mi spuneti si mie.Eu nu inteleg ce poate fi, deci gingia nu este crapata, se vede ceva negru sub piele.O fi o infectie??? habar nu am dar sunt foarte ingrijorata.

Va multumesc

Margot

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

la al meu pitic la fiecare dinte si masea in parte inainte sa apara se unflau gingiile, dupaia se albeau, innegreau si dupaia plezneau si aparea dintele sau maseaua, erau foarte dureroase si putin sange avea in gurita, urla mult in perioada aia si avea si febra la fiecare eruptie in parte [:(]

La dentis si la pediatru am primit acelas raspuns, vase de sange s-au spar in timp ce dintele vroia sa erupa si s-au format micute cheaguri la suprafata gingiei. Nimic de speriat, decat ca avea dureri mari inainte de eruptii dentare. id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="size1">id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Va multumesc mult pentru raspunsuri, asa de prompte.Mi-am mai revenit putin.Da intr-adevar este f agitat ,plange noaptea, probabil il doare f tare, eu am suspectat o otita si am mers cu el la medic, nu ma gandeam ca de la maselute poate sa se trezeasca brusc noaptea si sa tipe.Si febra mi-a facut saptamana trecuta.Desi eu am suspectat ca e de la dinti( mi-a facut febra mare la primii dintisori la 6 luni) medicul pediatru a spus ca are rosu in gat.

Nici nu stiam incotro s-o apuc: medic pediatru,medic stomatolog....

Desi e al doilea copil, cu asa ceva nu m-am intalnit pana acum, dar toate au un inceput.

Multa sanatate la bebei.

Margot

draga Margot

baietelul meu are 1,2 ani si acum 2 luni am avut si eu exact aceeasi problema: urma sa-i iasa a patra maseluta, si la fel era foarte inflamata gingia si se vedea ceva negru- am fost la medic si mi-a spus ca nu e nimic grav, ca e doar un vas de sange care s-a spart, si m-a trimis acasa.......dupa vreo 3 zile s-a umflat gingia si mai rau si nu se mai vedea negru ci se vedea ceva galben, eu eram convinsa ca e infectie si iar am fugit la medic......si iar m-a trimis acasa, ca e totul normal.....

si asa a fost inca 3 zile si a iesit si maseluta buclucasa!

asa ca nu te nelinisti, trebuie doar sa ai rabdare!

numai bine va doresc

Mary si [bonjovi] Andrei(29.09.2005)id="blue">

pozeid="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...