crissandrada Publicat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 15, 2006 Fetita mea are dermatita atopica. Am tot citit pe internet diverse articole si peste tot parintii se fereau sa aplice creme cu hidrocortizon. Care sunt efectele negative ale acestor creme? Criss[mamica]si Andrada [zana](12.09.2002) ‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eryteea Postat Decembrie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 15, 2006 Crissandrada am o fetita de 1 an si 10 luni cu diagnosticul de dermatita atopica de la virsta de 2 luni .Eu am folosit crema pe baza de cortizon cind era mai mica nu in cantitati foarte mari .Ea este alergica la alimente dar eliminind-ui alimintele incriminatoare nu a mai fost nevoie de nici un fel de cortizon .Ar fi multe de spus :daca te intereseaza e-mail yghis_70@yahoo.it Ingrid amore di mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.