Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

informatii dr. Anca Cioltei Maakaron

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am fost ieri pentru prima data la dna. dr., la cabinetul sau. Nu am decat cuvinte de lauda.. in primul rand profesionalismid="red"> apoi conditiile in care are se face consultul(camasuta si papuci de unica folosinta (stai tot timpul acoperita cu aceea camasa...).

Mie mi s-a parut perfecta Dna. Dr.

Distribuie pe alte site-uri

• 5 months later...

Am si eu aceeasi intrebare ... Ma duc la ea saptamana viitoare, mi-a facut o prietena programare. Am inteles ca e buna pe partea de infertilitate.

A mai fost cineva la ea? Ceva pareri in plus nu ar strica ..

Multumesc mult, Boo!

Chiar te rog, cand ai timp, trimite-mi-l si mie pe pm. Eu nu am auzit mare lucru de ea, nu cunosc pe nimeni care sa fi fost pacienta ei, dar am citit pe net despre ea si inteleg ca e destul de tare pe partea de infertilitate.

Eu vreau sa merg asa, la o consultatie, nu strica niciodata sa ceri o a doua parere, chiar daca eu sunt pacienta unui dr foarte bun pe pb astea...

Multumesc si astept un nr de tel. Pana la urma unde e? La Giulesti?!?!?

O zi buna!

P.S. Spune-i tatalui tau ca mi-a placut mult in Take, Ianke si Cadar... :) Sper sa nu te confund!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

Boo, ti-am raspuns la PM... Bine, nu te dau de gol, dar sa stii ca si eu tot aici, pe forum, mi-am dat seama cine esti... La inceput, cand mi-am facut eu cont, aveam o pasiune sa ma uit la poze. Si cred ca le-am vazut si pe-ale tale... Hai te pupik si scuze, n-am vrut sa te dau de gol!!! Pe pm o sa gsesti un mesaj luuuuuuuuuuuung de tot!

http://tt.lilypie.com/wNvfp3.png

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...