Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna. Fetita mea de 3 ani si 7 luni merge la gradi si as vrea sa-i fac vaccinul Varilrix, de fapt as vrea sa-l fac la amandoi copiii, si lui Matei (1 an si 5 luni), care sta acasa, insa-i poate aduce Emma virusul de la gradi. La inceput am vrut sa nu-l facem...dar cand ma gandesc ca daca e sa faca boala, o vor face amandoi, scap de unul si incepe celalalt[bang]...Bube, scarpinat, varsatul de vant lasa semne[bang]...Emma ar intelege, sa zicem, sa nu se scarpine (desi ma cam indoiesc), dar Matei sigur nu va intelege, ca-i prea mic.

Acum vin cu o intrebare: dr. ne-a zis ca putem face vaccinul imediat cum s-a semnalat la gradi primul caz de varicela, ca incubatia dureaza 2 saptamani si are timp vaccinul sa actioneze. Voi ce stiti? Cam dupa cate zile de la vaccin isi face organismul anticorpi? O fi bine sa procedez cum a zis dr. sau e un pic riscant? Ce se poate intampla daca ii fac vaccinul si ea a contactat deja virusul?

Sunt intr-o ceata totala![alcool] N-am vrut sa le fac vaccinul asta, dar cand ma gandesc ca trec cu amandoi prin asta....si sunt mici...va fi vai si amar si de mine si de ei![bang]

Va multumesc!

[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Vad ca n-a raspuns nimeni pana acum....

INca ceva: cam cate zile are copilul mancarimi? Ca mie de mancarime mi-e, nu de altceva. Ma ingrozeste gandul ca vor ramane cu semne pe fata![bang]

Am vorbit cu directoarea de la gradi si mi-a spus ca anul trecut au facut varicela si copiii vaccinati[bang]...Ca cica vaccinul asta de multe ori nu prinde...Zau, nu stiu ce sa fac! Sa dau 3.000.000 pe 2 vaccinuri si totusi sa faca boala...parca nu-mi convine![alcool]

Hai poate-mi raspunde si mie careva, va roooog!!! Sa le fac sau nu vaccinul? Sunt intr-o ceata totala![alcool]

Am inteles c-ar fi epidemie de varicela....

Va multumesc!

Si daca faci vaccinul nu exista imunitate 100% dar daca face boala va face o forma mai usoara pentru ca are deja anticorpi de la vaccin.Daca cineva de la gradi a facut boala si au fost in contact au sanse foarte mari sa faca boala;daca le faci vaccinul in contextul asta nu li se va intimpla nimic rau.

Daca tu ai avut varicela sint sanse ca si copii sa fii mostenit anticorpi de la tine.

Eu zic sa le faci vaccinul. Anul trecut cand Cristina avea 1 an si aproape 3 luni am vaccinat-o dupa ce fusesem in vizita la fratele meu si care avea deja varicela dar inca nu stia, adica noi am fost intr-o duminica la el si duminica noaptea a facut febra si marti i-au aparaut bubele. Am vaccinat-o de urgenta ca aveam biletele platite pentru vacanta in Turcia. Pediatrul ne-a spus ca daca o vaccinam imediat, chiar daca a luat boala poate face in cel rau caz o forma foarte usoara. Ea n-a avut nici un fel de bube, de fapt nici nu stiu daca a facut boala, pentru ca la vreo saptamana dupa vaccin a facut un pic de febra, dar e posibil sa fi fost si de la masele ca ii ieseau vreo 3 odata atunci.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)

Poze

Poze mai noi

Vacanta Antalya

Va multumesc, fetelor! DEci se poate vaccina si daca e in perioada de incubatie...Nu pateste nimic copilul. Eventual face o forma mmai usoara...Cred ca asa voi face. Numai ca tre' sa cumpar vaccinul, sa-l am in casa...Si am inteles ca acum nu se mai gaseste...Cum fac rost de el?

Eu am stat cu indoielile de am zis ca o iau razna. Si pana la urma l am facut, acu` vreo 2 saptamani. Pe responsabilitatea mea. Nu a avut efecte secundare.

Mie mi a fost trimis de la Constanta, ca in Oradea nu mi l ar fi adus nici o farmacie la comanda, deh, oras minunat in care traim [bang], dar cred ca in Bucuresti este totusi mai usor de comandat ... sper ...

Mult succes si muuulta sanatate !!! [pup][pup]

________________________________________id="red">

Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> pozeid="red">

Multumesc mult![flo] Voi incerca la Helpnet!

quote:Originally posted by pd

Nu se gasea nici cand am vaccinat-o pe Cristina, dar pana la urma l-au adus cei de la Farmacia 2NA.M-am uitat acum pe site-ul celor de la Helpnet si apare ca au vaccinul in mai multe farmacii.Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004) PozePoze mai noiVacanta Antalya

id="quote">id="quote">[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] MateiPovestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...