mazzel Publicat Decembrie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 16, 2006 care or fii vinurile romanesti bune?[:D]nu radeti dar noi NU [:D]ne prea avem cu si chiar nu stiu, acum trebuie sa cumpar cadou si mi-e sa nu iau vreo posirca sa ma fac de minune.[:o)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresionut Postat Decembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2006 Depinde de gust..vinurile sunt seci, demiseci, dulce, demidulce, etc.....dar mie , personal imi place "Lacrima lui Ovidiu". Alina[vampa] si printul Rares[sofer] Pozele noastre Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat Decembrie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2006 multumesc pt raspuns, poate mai scrie si altcineva. sotul meu nu bea deloc caci nu-i place alcoolul si nu se pricepe deloc la bauturi, eu mai gust la ocazii nu refuz asa categoric ca si el dar nici eu nu ma pricep, pt mine toate sunt la fel. imi imaginez ca dulce,sec,demisec etc daca e de calitate nu mai conteaza gustul ca e apreciat oricum, deci repet, nu e vb de gustul nostru caci vreau sa cumpar ca si cadou. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didi-anda Postat Decembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2006 imi place "lacrima lui ovidiu". eu sunt acum in israel si nu gasesc. in schimb, in supermarket-urile rusesti, gasesc MURFATLAR " PINOT GRIS" .de obicei imi plac vinurile albe. "grasa de cotnari", "pinot noir"-rosu. mie cam astea imi plac. depinde de gustul fiecaruia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauracatu Postat Decembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2006 hai ca ma bag si io! io pentru sarbautori ma delectez cu Grasa de Cotnari, favorita familiei, numai ca se bea shpritz....ca e dulce Unul tot de la Cotnari f bun, demidulce, e de drum lung, cum s-ar spune, e Tamaioasa Romaneasca, tot alb, tot preferat. Noi cu vinurile negre sau rose nu prea batem, insa mai bem cateodata Busuioaca de Bohotin, aromat si bun....[alcool] pupici Catu Laura Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_j Postat Decembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2006 Mie imi plac vinurile rosii si seci. Deobicei bem SEC de la Murfatlar, dar vinul meu preferat este Feteasca Neagra de la Vincon. Gusturile nu se discuta, dar... uite aici un sit cu ce vinuri sa NU bei. Gabici 'Be yourself. Everybody else is taken.' ADOPTA UN CATEL MUZICA PENTRU CONNAISSEURS Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alba Postat Decembrie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 16, 2006 Mazzel,si sotzul meu tot "Lacrima lui Ovidiu" si "Pinot Noir" recomanda :-) Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor) http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian "Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine. Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti." id="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishka Postat Decembrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2006 Fetesca Neagra[alcool][cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYLY809 Postat Decembrie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 17, 2006 Cotnari - Sauvignon Blanc Murfatlar - Cabernet Sauvignon Valea Calugareasca- Merlot Dar astea sunt cele care-mi plac mie...id="teal"> Lacri si Razaciosul [copil] Alexandru 30 mai 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pet.cost2005 Postat Decembrie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 18, 2006 Nu stiu daca se incadreaza in categoria vinurilor bune ... dar mie imi place Galbena de Odobesti ... Petronelaid="size3">id="Trebuchet MS">id="navy"> __________________________________________________________________________ Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.id="navy">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.