Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

vinuri romanesti

mazzel

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

multumesc pt raspuns, poate mai scrie si altcineva.

sotul meu nu bea deloc caci nu-i place alcoolul si nu se pricepe deloc la bauturi, eu mai gust la ocazii nu refuz asa categoric ca si el dar nici eu nu ma pricep, pt mine toate sunt la fel.

imi imaginez ca dulce,sec,demisec etc daca e de calitate nu mai conteaza gustul ca e apreciat oricum, deci repet, nu e vb de gustul nostru caci vreau sa cumpar ca si cadou.

[asia]

Distribuie pe alte site-uri

hai ca ma bag si io!

io pentru sarbautori ma delectez cu Grasa de Cotnari, favorita familiei, numai ca se bea shpritz....ca e dulce

Unul tot de la Cotnari f bun, demidulce, e de drum lung, cum s-ar spune, e Tamaioasa Romaneasca, tot alb, tot preferat.

Noi cu vinurile negre sau rose nu prea batem, insa mai bem cateodata Busuioaca de Bohotin, aromat si bun....[alcool]

pupici

Catu Laura

Mazzel,si sotzul meu tot "Lacrima lui Ovidiu" si "Pinot Noir" recomanda :-)

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.

Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

id="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Nu stiu daca se incadreaza in categoria vinurilor bune ... dar mie imi place Galbena de Odobesti ...

Petronelaid="size3">id="Trebuchet MS">id="navy">

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.id="navy">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...