Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

medicamentul homeogene

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Bebe al meu are 2 luni si eu i-am dat 1 pe zi 7 zile pe luna. La copilasi mai mari se poate da o cantitate mai mare,tinand cont ac ptr adult se ia 1/ora pana la disparitia durerilor. Eu am luat si chiar mi-a trecut durerea de gat, ce e drept nu era f mare.

Cum a zis Teo 1 la 2 ore cred ca e f bine. Tot homeopat ptr raceli este coryzalia. E f bun.

Multa sanatate.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Distribuie pe alte site-uri

Seba, copilului meu in vasta de 4 ani jumate i-a fost administrat pe o perioada mai lunga, pentru repetate amigdalite usoare, in felul urmator: 2 dimineata si 2 seara timp de o luna. DAca utilizezi medicamentul pentru o problema acuta, poti sa ii dai doar timp de o saptamana. Sau in prospect scrie ca se ia cate o tableta din ora in ora pana la incetarea simptomelor. DAr trebuie sa ai grija sa nu manance inainte si dupa juma de ora.

quote:Originally posted by alina.a

daca nu are cotraindicatii inseamna ca se poate lua si in sarcina?ma omoara gatul....alina [gravi]8+

id="quote">id="quote">Da se poate lua in sarcina, cu siguranta.Este un medicament homeopat, nu naturist.tanima_i2002 cum ai reusit sa ii dai copilului de 2 luni acea tabletzica? Nu ti-a fost frica sa nu se inece?
fara drept de semnatura

alina.a, nu orice medicament homeopat se poate lua in timpul sarcinii. Ar fi mai bine sa intrebi un medic homeopat. Pentru ca exista si medicamente homeopate care sunt prescrise pentru a ajuta nasterea si contractiile, dar nu trebuie luate inainte de ultima luna.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...