Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

reactie la infrarix hexa

Recommended Posts

Buna,

BB-le meu are 6 luni si am facut acum 2 zile vaccin.

Ca si la 2 si la 4 si acum am cumparat vaccinul din farmacie(infrarix hexa) din farmaciile Help, exact ptr. a evita reactiile neplacute.Din pacate la 24 ore de la vaccin a facut o reactie foarte nasoala:picior umflat si tare, rosu, fierbinte.Punem comprese cu apa rece si incepem sa luam antibiotic la 8 ore.

Sunt curiosa daca ati mai auzit de asa reactie si cum a trecut?

luc2

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si noi tot pe infanrix am mers pana acum(are aproape 7 luni) dar nu am avut nici o reactie.

Am auzit de locul unde a fost intepat sa se inroseasca, sa fie tare si sa doara. E doar atat sau e tot piciorusul(ca nu inteleg bine)?

Se intampla asta daca bebelusul sta incordat in mom. intepaturii sau(mai rar) cine face vacinul nu a fost finut.

Medicul a rec. sa ia antibiotic? Intreb fiindca e curios, de obicei se administreaza doar antitermice daca are febra sau panadol(pt. durere).

pe langa compresele cu apa rece mai este si un leac babesc dar eficient: felii de cartofi puse pe locul unde a fost intepat.

Ptr a usura durerea dupa vaccin se mai pune si felie de lamaie rece de la frigider. Eu cred ca de vina este cine a facut vaccinul, a introdus serul prea repede. Inainte si dupa vaccin eu stiam ca nu se administreaza antibiotice cateva zile. Nu stiu ce sa zic si cu doctorii astia, ca parca sunt obsedati de un antibiotic.

Eu urmeaza sa fac luni vaccinul ptr 2 luni si deja imi este frica de mor. Sper sa nu faca vreo reactie nasoala sau ceva ca...

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...