Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetitza mea cea mare (3 ani si 3 luni) a urmat un tratament cu Augmentin din cauza unui stafilococ luat la gradinita.

Acum am dat in altceva [bang]: CANDIDOZA !

Am descoperit dupa cateva zile in care a tot tusit sec ca are pe limba pete albe. Am sunat doctoritza si mi-a disgnosticat-o cu candidoza bucala si intestinala.

Tratamentul pe care mi l-a prescris a fost:

- stamicina (cate 2 pastile de 2 ori pe zi) timp de 10 zile

- glicerina boraxata pentru guritza

- nidoflor la funduletz

Ei bine e un chin sa-i dau cu glicerina boraxata.

Oare tot 10 zile va trebui sa-i dau cu ea?

Ce alt tratament s-ar mai putea face ?

Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)

SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006

NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003id="Trebuchet MS">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu stiu ca glicerina cu stamicin e mult mai buna si are efect imediat. Poti sa o mai clatesti in gurita cu apa cu bicarbonat, ajuta si asta f mult.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.id="blue">

Buna, si fetita mea a avut la 2 luni acelasi lucru, aici i se zice oral trash. Medicamentul folosit a fost nystatin si tot 10 zile. Ar fi bine sa sterilizezi si toate jucariile, biberoanele dc mai foloseste, linguritele pentru ca altfel o va lua iarasi.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)

Poze

Varsta Bebe

Darria, sa stii ca in urma mesajului tau am decis sa nu-i mai dau cu glicerina boraxata, mai ales ca era un adevarat chin.

Ii dau cu solutie diluata apa+bicarbonat.

Oricum stamicina ii dau pastile, deci... sper sa fim pe drumul cel bun.

Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)

Silvie 2005, cum se prepara solutia de apa cu bicarbonat (ce cantitati?). Noi avem probleme cu candida la fudulet (a inceput cu o iritatie care s-a infectat cu candida si a devenit candida recurenta, mereu se intoarce cum termin tratamentul, nu mai stiu ce sa mai fac). Oare o pot spala la fund cu apa cu bicarbonata, si cit de des ar trebui?

Stie cineva?[flo]

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

cipcipcip eu am facut asa solutia cu bicarbonat: la o cana cu apa am adaugat o linguritza de bicarbonat.

Am inteles ca in loc de apa se mai poate folosi ceai de musetel.

Numai bine puiutzei !

Eu trebuie sa va spun ca deja observ imbunatatiri ale starii Oanei. Limba nu mai este deloc patata, la funduletz nu mai este rosu si tusea seaca datorata jenei de pe gat s-a diminuat. Si asta dupa 2 zile. Da Doamne !

Dana, la fund cum se manifesta candida ??? Baietelului meu i-a iesit 1 data in kk. Mi s-a dat Diflucan, insa nu i-am dat. La analizele ulterioare ale kk n-a mai aparut (fie din cauza laboratorului, fie din alte cauze, nu stiu ce sa cred). Limba am observat si la el ca este cam albicioasa, insa la exudat n-a iesit nimic. Nu stiu ce sa fac ???

quote:Originally posted by geniest

Dana, la fund cum se manifesta candida ??? Baietelului meu i-a iesit 1 data in kk. Mi s-a dat Diflucan, insa nu i-am dat. La analizele ulterioare ale kk n-a mai aparut (fie din cauza laboratorului, fie din alte cauze, nu stiu ce sa cred). Limba am observat si la el ca este cam albicioasa, insa la exudat n-a iesit nimic. Nu stiu ce sa fac ???

id="quote">id="quote">Candida la fund e o roseata, e greu de deosebit de o iritatie normala, in general e o iritatie rosie cu punctulete rosii (dar nu neaparat). In general o iritatie (dermatita) la fundulet care persista mai mult de citeva zile si nu trece cu creme protectoare, se suspecteaza cadida. Faptul ca i-a iesit candida in caca nu inseamna absolut nimic, candida este prezenta peste tot, dar numai cind se inmulteste peste masura da simptome.daca la exudat nu i-a iesit candida pe limbuta, repeta exudatul, si daca tot nu iese nimic atunci nu este candida, nu-i da tratament fara sa fie confirmat, zic eu.Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...