Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)

Recommended Posts

madaid="red"> sa o stapaniti sanatoasa,puteai incerca la magaz de la care ai luat leaganul ca acolo aveau

dordiaid="red">-masaj ii fac dariei in fiecare seara dupa baita ,de fapt mai mult o ung cu ulei ca nu mai sta la amsaj,cand ii face tati baie atunci sta ca el ii afce cu apa mai calda si sta mai mult cu ea in baie si o scot "lesinata"de acolo,nu mai are putere sa fuga prin tot patul,ca e molesita de apa

Ela si Oana-Daria

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salut

Stau si eu cu sufletul la gura, asteptand vesti despre Ina si micul fluturas.

Sunt si eu pe ultima suta cu serviciul, adica maine program redus si gata pana pe 4 ianuarie [bis]. Azi la 17 avem petrecere de Mos Craciun la mine la servici, tare sunt curioasa cum o reactiona alex cand l-o vedea pe mosu'. Ea cam are frica de persoane cu sapca/palarie.., sper sa nu fie mosu' nevoit sa-si dea jos accesoriile de plansul fiica-mii. [:D]

Ela, ce cunoscuta mi-e scena asta, cu fugaritul piciului prin tot patul pentru masaj/pus pampers/imbracat. [cool] Asa de dragalasi sunt.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

filmuletze Alexandra

Roxi, oare tu intrebai de rosie? Eu i-am dat prima oara pe la vreo 6 luni si nu-i mai puteam scoate bucata de rosie din gura, asa de mult i-a placut. Acum ii mai pun la soldatei cate o bucatica, curatata de coaja si fara seminte. Dar cand pun in mancare nu mai aleg semintele.

Ripley, si Elise e innebunita dupa Napolact Moeciu. E singurul cascaval pe care l-a acceptat si noi nu-l gasim decat la Kaufland Suceava [alcool].

Gabitaco, [flo] fa-te bine mai repede si zi-ne ce nazbatii mai face Mateea.

Bianca_mo, sa-ti traiasca balerinul[:D]. Sarbatori fericite si voua.

Cristina & Elise-Stefania

ziua buna

io una sunt dusa cu capu'. zisei ieri ca fac o "pauza", dar nu pot.

deja mi-e dor de voi si nici macar 1 zi nu a trecut.

sincer, ma doare sufletul pt INAid="red"> si ma simt atat de nasol ca orice i-am spune nu-i putem alina suferinta.

dar imi dau seama ca nu fuga e raspunsul.

de fapt ma gandea ca daca am face toate la fel...ar fi cam aiurea.

asadar, cand imi fac un pic de timp o sa si citesc din urma.

acum daor vroiam sa va salut si sa va spun ca-s aici.

PS: suntem rau dupa vaccinul de ieri si de aia nu am timp nici sa respir.

Joy si id="blue">[copil]Vlad Andrei id="blue">(1 decembrie 2005)id="red">

ardeiasul meu umplutid="red">

Fetelor!

Sunteti niste dragutze toate ! Nu ma asteptam sincer la asa urari frumoase. Amintirea zilei de nastere a fiului nostru este foarte proaspata in mintea mea. Parca tocmai s/a intamplat. Si acum simt bucuria de atunci. A fost superb! Poate povestesc odata, doar ca nu sunt talentata la scribalit.

Promit sa va arat poze noi f curand. De la party mic. In 25 e party mare!

Nu pot sa stau pentru ca plecam imediat la ai mei.

Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc numai bine!

Pupici de la noi.

[:)]

ionikka [mamica] id="red">de [copil]Aron Cristianid="blue"> (20 XII 2005)

Mihaeluta multumesc.O idee m-am mai linistit.Da cum naiba intra izeria ai sub piele.Si de ce? Ca doar nu a trecut nici o zi sa nu i-o spal.

Silvia la noi deja nu mai sint puncticele.Sint asa cam de 4 mm.Maine ma edific,cred.Cica o sa-mi dea trmitere la chirurgie pediatrica.Numa denumirea sectiei ma innebuneste.

Dordia nici T-ul meu nu a avut parte de masaj.Doar asa f rar cind am eu vreun chef nebun de a-i face.

Anda am facut conizatie.Adica extirparea unei bucati din col.Acu s-ar zice ca sint bine.Am pap II.Apropo de chestia aia din spital, ai uitat ca traiesti in Romania si - vorba lui Badea- asta ne ocupa tot timpul? sau nervii sau zilele

Leea si Tudor (19.12.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...