Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

rani puternice la sani

Recommended Posts

fetita mea ma foloseste si drept suzeta. nu am reusit s-o conving sa ia suzeta pana la ac varsta(8 luni) si adoarme numai cu sanul in gurita iar noaptea se trezeste de mai multe ori si doar cu sanul adoarme la loc. mi-a facut rani destul de urate la sfarcuri. in jurul sfarcului e pielea subtiata si rosie si din candn in cand mai apar si rani sangerande care dor al naibi de tare. ma dau des cu garmastan insa asta le inmoaie doar nu le vindeca(ranile) stiti vreun remediu va rog frumos? multumim.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Poate ca este momentul sa incerci sa o dezveti de supt.

Daca continuati va fi din ce in ce mai greu.

De BEPANTHEN vroiam sa-ti spun si eu. L-am folosit cu mare succes. Si nu este obligatoriu sa te speli inainte de a-i da sa suga (daca o vei mai face, desigur).

Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)

SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006

NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003id="Trebuchet MS">

multumesc mult pt sfaturi! am luat mameloane din plastic dar nu le vrea. seamana cu suzeta si cum ea n-o suporta.... m-am gandit si la intarcat insa asa m-am rugat sa am lapte incat simt ca as face o prostie din partea mea s-o intarc, plus ca ea nu vrea biberonul si iara ar fi belea sa-i dau lapticu. mai incerc s-o mai duc asa macar putin. va pupam!

Trebuie pur si simplu dezvatata! Cind am vazut subiectul am crezut ca acum ai inceput sa alaptezi, dar daca zici ca are 8 luni, nu ai alta sansa decit sa o dezveti. Stiu ca e simplu de spus, ca va plinge, dar nu poti sa faci rani si sa suferi pentru asa ceva. Las-o sa plinga o seara, doua, trei, mai incearca cu suzeta si asta e. Trebuie sa stie ca dupa ce a mincat, sinul a plecat. Pina la urma la ea e un reflex sa adoarma asa, dar orice invat are si dezvat!

Daca mai face asa singura varianta ar fi intarcarea, nu e normal sa te foloseasca drept suzeta, cu timpul va deveni inconfortabil ptr tine. Ptr rani incearca cu Garmastan

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 11 luni

povestea nasterii Mirunei

filmuletze poznase 1 si 2

filmulet aniversar

Subscriu pt Garmastan si din cand in cand cu sanii dezgoliti, la aer.

Insa da, trebuie dezvatata pt ca in felul asta nu te odihnesti nici tu si in timp se vor vedea efectele...

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">

De la botezul Teodoreiid="maroon">

Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">

Povestea nasterii Aneiid="red">

Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...