Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

feteloooorrrr am o mare problema !!!![help][help]

Recommended Posts

Cine poate sa imi dea un sfar ceva!!! Please help!!!! Am luat timp de 4 ani fara incetare rigevidon vreo 2 ani si mycroginon vreo 2 ani , in afara faptului ca m-am ingrasat de la 43 kg la 65 kg , acum cand le-am intrerupt ( in noiembrie ) , cind trebuia sa imi vina CM in dec nu mi-a mai venit delok!!A mai patit cineva la fel??? S-au credeti ca vine un bb??Sper ca nu !!!:)) nu ca nu ash vrea unul ....dar mai intai nunta si p'orma bebele!!:) Nu??

Multumesc pt orice raspuns!! id="size2">id="black">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Poate sa fie aceasta intarziere o dereglare hormonala si in acest caz ar trebui sa mergi la un medic si eventuala sa iti dea un tratament care provoaca menstra.

Cat despre bb inainte de nunta fiecare cu parere lui.

Prietena mea a aflat ca este insarcinata si nu este casatorita asa ca au hotarat sa se cunune civil dupa care fac nunta.

Bafta.

Pupici

anca

poze nunta

asteptam gemenii....

buna!

am citit diverse pareri, unii spuneau ca dupa pastilele anti, sigur CM nu va fi regulat (cum venea inainte), altii spuneau contariu.Pana la urma normal sa aibe loc o dereglare...

in cazul meu, CM a venit putin mai tarziu si cu mari dureri, abia dupa 2 luni, s-a reglat .

cred ca nu e cazul sa te sperii.!!!

iar daca va fii un [copil], ne bucuram pentru tine...

noi incercam de 6-7 luni...asa ca este o fericita!

te pup!

sa ne dai de stire ....

Eu zic sa mai astepti... am luat si eu microgynon cred ca vreo 4 ani la rand, daca nu 5 si ajunsesem sa nu mai imi vina menstruatia deloc. Am fost la doctor sa reclam problema si m-a intrebat daca nu-i mai bine asa?? I-am spus ca-i evident mai bine daca este si normal, si m-a linistit spunandu-mi ca microgynon-ul a determinat aceasta diminuare a menstruatiei pana la aproape 0. Dar in acelasi timp mi-a spus ca pot ramane insarcinata in orice moment dupa ce il opresc. Asa ca daca te simti cu musca pe caciula[:)], fa-ti si un test de sarcina.

Dar poate fi si o dereglare hormonala, pana cand organismul tau se recalibreaza. Nu te mai speria asa repede. Stii ca perioada fertila a unei femei intr-o luna este de doar 48h?? Crezi ca ai nimerit-o??[:)]

Cat despre ordinea lucrurilor, tu stii mai bine cum e mai bine. Dar daca se modifica un pic prioritatile, nu te impacienta, intotdeauna ai optiuni sa-ti aranjezi lucrurile cum te avantajeaza cel mai bine. Iar daca crezi ca nunta iti va garanta vreo siguranta pentru un viitor bebelus, eu zic sa te mai gandesti. Nu nunta in sine, cat omul de langa tine contine raspunsul, sau mai bine zis experienta ta legata de el.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Dupa ce am luat Diane 35 cateva luni si apoi le-am intrerupt, primul ciclu a fost de 42 de zile (si multe teste de sarcina ca nu mai stiam ce sa cred, ciclu nu venea dar nici la test nu era nimic) iar al doilea de 22. Al treilea nu a mai venit deloc intrucat am un chirias de 6 saptamani

Mamica de Alex (3,8 luni) si graviduta de 6+

Eu am luat cativa ani Mycroginon si prima luna cand am intrerupt am ramas insarcinata, asa ca ... Cred ca un test de sarcina te-ar putea lamuri mai repede.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

http://community.webshots.com/user/mcrmiki

Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

eu am luat diane35(care am inteles ca-s foarte puternice) si am ramas insarcinata cu ele,aveam ameteli, vomam tot timpul si se pare ca le-am "eliminat" si nu au mai avut cum sa-si faca efectul(asa mi-a spus dr-ul atunci)

partea proasta este ca m-a sfatuit sa intrerup sarcina fiindca a zis el erau sanse mari ca bb sa fie bolnavior si nu avea sens sa risc.

si la mine era tot inainte de nunta dar nici macar nu m-am gandit la aspectul asta

cel mai bine iti faci un test de sarcina, consulti un dr si in functie de ce-ti spune el iei decizia cea mai buna pentru tine fara sa te mai gandesti la ce o sa spuna "lumea"

iti doresc numai bine

monica

Vikky sora mea a luat timp de 7 ani fara pauza Microgynon.Anul trecut in decembrie s-a gandit sa fac pauza 1 luna.A facut aceasta pauza si cand ar fi trebuit sa-i vina CM.... surpriza..nu i-a venit.A fost la doctor si a incercat toate tampeniile de tratamente, ca pana la urma sa ajunga din nou la anticonceptionale.Dupa 4-5 luni fara Cm s-a hotarat sa ia AC sa isi provoace Cm.Asa s-a si intamplat.Din mai-iunie e totul bine.Acum face pauza cam la 6 luni.Nu mai risca.Chiar daca nu e cazul tau sper sa te ajute la ceva acesta experienta.Multa sanatate.

irina

Fetelor va multumesc tuturor pt raspunsuri!! Problema nu era ca dc as ramane graviduta, inainte de nunta , ar fi o mare problema!! Problema era sa nu ma apuce "facerea" :-) in noaptea nuntii!! :)

Dc as ramane in momentul de fatza graviduta - 9 luni ar insemna in luna cu pricina ( adika sept 2007) cand va avea loc fericitul eveniment (adika nunta) !!! :) Oricum o sa le iau pe rand. 1. o sa imi iau un test ... ca acum m-am speriat si mai tare cand am vazut ca au mai fost cazuri de sarcina la intreruperea AC . 2. In ianuarie , dupa sarbatori o sa vizitez un medic... oricum era in plan!!:)

va multumesc tuturor pt raspunsuri !! Si pe viitor voi ce pastile ati crede ca ar fi mai bune !!? As vrea sa nu prea ingrase !! ce parere aveti de MARVELON ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...