Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

displazie mamara - sunt ingrijorata

Recommended Posts

Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat sau macar o opinie. Imi cade parul de ceva vreme si m-am gandit sa merg si la endocrinologie caci ma gandeam ca poate am o dereglare hormonala pe care ar trebui s-o tratez. Mi-am facut programare la Medsana, la d-na Duca Marinescu si dimineata m-am prezentat la control. Sunt cu 3 zile inainte de ciclu, ieri am facut inundatie si m-am panicat ingrozitor, am ridicat galeti grele de apa de ma dor toti muschii. Plus statul in apa rece. D-na doctor a fost foarte vaga, mi-a palpat sanii si mi i-a gasit congestionati cu tot felul de "chestii". Mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la ciclu si sa astept sa treaca pt. a-mi face niste analize. (2 mi-a dat). Am intrebat-o si eu despre ce este vorba, sunt noduli sau ce, este grav, trebuie investigatii suplimentare, ma gandeam deja la cancer. Mi-a spus sa nu ma oanichz, ca cica frica e cea mai rea si ca o sa rezolvam. Ce o sa rezolvam nu stiu, mi-a facut impreisa ca-i cam ticnita. Cand am luar foaia de observatia am observat ca scrisese acolo displazie mamara....m-am speriat normal si vreau sa va intreb daca vi se pare normal sa va puna acest diagnostic cu cateva zile inainte de ciclu, dupa ce am facut un efort foarte mare si in urma unei palpari.

Am uitat sa va intreb si daca stiti ceva de aceasta d-na doctor Duca Marinescu, mie mi s-a parut cam ciudata, in sensul ca mi-a explicat ce sfanta mare poarta numele meu si sa citesc "Vietile sfintilor". Eu totusi ma dusesem acolo cu alta problema.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fetelor atentie la ce medici mergeti si atentie si la Medsana, eu am avut cateva experiente neplacute cu ei. Deci madam doctora respectiva m-a panicat, astfel incat mi-am facut o ecografie mamara. Am un nodul mic benign la sanul stang, pe care doctorul mi-a zis sa-l tin sub observatie, sa repet eco peste 4 luni, caci eram cu 3 zile inainte de ciclu si mi-a zis ca s-ar putea ca si din cauza asta sa-mi fi iesit. De asemenea mi-a zis ca se poate reabsorbi. insa sa-l urmaresc, sa vad daca nu cumva creste, ca sa iau eventual alte masuri. Mi-a zis sa nu sar la operatie si daca creste sa incerc intai tratament. Ideea este ca unii medici, pe langa ca sunt incompetenti, nu stiu nici sa se poarte cu pacientii....sa le explice macar ce simptome sunt, despre ce ar putea fi vorba, tratament, etc. Si vorbesc aici de o clinica privata, careia compania pt. care lucrez ii varsa anual o suma enorma de bani.

"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...