Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dureri in talpi

Recommended Posts

Fetelor, inca din perioada de sarcina ma confrunt cu aceasta problema. Dimineata cand ma ridic din pat trebuie sa stau cateva secunde nemiscata, si la primii pasi parca as calca pe jar, asa de tare ma dor talpile.Chiar merg caraghios, cine ma vede zice ca sunt beata. Trece dupa 10 minute, dar dupaamiaza, sau daca stau mult in picioare, merg, cum stau jos 10 minute, cand ma ridic, aceeasi problema ca dimineata. Si asta pana la ora de culcare, cand in sfarsit, ajung si eu "la orizontala" si trece.

Dar dimineata o iau de la capat. Bebe Andrei[copil] are 6 luni, este destul de solicitant[q], si va dati seama ca mai merg prin casa cu el in brate, si cu durerile astea, zau, [bang][bang][bang]

Care dintre voi a trecut prin aceasta problema, va roooog, dati-mi un sfat, macar o parere acolo. [pup]

Andreea, [mamica] lui Andrei cel dulce[hopsieu]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Trebuie sa mergi la un dr ortoped...am si eu aceeasi problema, sunt in perioada de recuperare cu fizioterapie. La inceput nu am bagat de seama, am zis ca o sa imi treaca, mi-am dat cu Voltaren Gel.

Am fost insa la dr si se parte ca bolta plantara, sau cum se numeste, este usor cazuta solicitand foarte mult ligamentele. De aici durerile in talpa. Acum fac fizioterapie la un cabinet specializat, cu unde laser si cu ultrasunete. Vad ca m-a lasat durerea, am doar 4 sedinte si mai am de facut 6.

In paralel, medicul mi-a dat si un tratament, iar pe viitor o sa port niste talonete in pantofi.

Asa a fost la mine, nu stiu daca e acelasi lucru la tine, dar e necesar sa mergi la un doctor. O cadere totala a boltei este foarte dureroasa si f greu de vindecat.

Perioada de sarcina suprasolicita picioarele din cauza greutatii si a circulatiei defectuoase.

Fetelor, dragutelor, am uitat sa va spun ca am platfus, dar pana acum cateva luni nu m-a deranjat aceasta problema asa de mult. Iar cu greutatea luata in sarcina, chiar nu am avut probleme. Inainte de a ramane[gravi] aveam 60 kg, am luat 5 kg, care s-au dus odata cu nasterea, iar in prima luna am mai dat jos vreo 4 kg. Acum am 58kg, deci mai putin decat inainte de sarcina.

[pup][pup][pup]

Andreea cu Andreiut Puiut[copil]

Ma inscriu si eu in club ! Pe mine ma doare doar piciorul drept si incepe exact sub ultimele 2 degete mici. MA ia in momentul in care pun un pantof in picioare chiar unul cu toc foarte jos. Asa ca din pacate port mai mult pantofi sport, acum iarna ghete toate fara nici un fel de toc.

Kid 2003 - ne poti spune la ce medic ai fost si unde faci fizioterapie ?

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

De doua saptamani am talonete, adica sustinatori plantari. Simt ca zbor!!!! nu ma mai dor calcaiele!!! Iar talonetele sunt confectionate din buret moale si "delicios" la purtat!

Le-am facut la Ortoprofil. Am cautat si alte firme si am ramas la astia ca-s cei mai ieftini, nu credeam ca sunt si buni, dar acum imi pare rau ca nu mi-am facut doua perechi.

Va pup!

La cele 74 kg ale mele, mersul pe pernute imi face biiiine!!![:D][:D]

Si eu am patit la fel. Platfus am inca din copilarie, dar de abia dupa sarcina au inceput durerile mari. Mi-am facut talonete specifice si mi-a trecut. Dar mi-au facut niste talonete specifice pentru Sindrom Morton, adica cu ridicatura nu numai la bolta, ci si putin mai jos de degete. Sindromul Morton consta in mare in presarea nervilor intre oasele tarsiene, iar in timp am inteles ca se poate forma un fel de galma foarte dureroasa si care uneori trebuie operata.

Parerea mea e sa mergeti la un doctor de specialitate sa verifice ce si cum ca sa nu aveti surprize mai tarziu.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...