Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pipote de pui

Ramona J

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Iti spun cum le fac eu:jumatate de gogosar il tai si-l calesc in 2-3 lg de ulei de masline,adaug 3 catei de usturoi, 2 cepe,2-3 rosii date prin razatoare,eventual un morcov(nu pun intotdeauna) si le las citeva minute.Adaug pipotele si supa de pui(facuta in prealabil),iar cu 15 min inainte de a fi gata pun citiva cartofi,taiati cubulete.La sfirsit presar marar(patrunjel) proaspat.

Sper sa-ti placa!

Distribuie pe alte site-uri

Multa ceapa taiata pestisori, morcovi rasi, rosii taiate cubulete, ardei sau gogosari taiati marunt, se pun toate intr-o cratita mare cu putin ulei. Se calesc foarte putin legumele, se adauga pipotele intregi sau taiate cubulete si 400-500 ml de apa sau supa de pui. Se baga la cuptor vreo 2 ore la foc mai degraba mic iar la sfarsit se poate adauga putin bulion desfacut in doua linguri de apa si usturoi. Se condimenteaza dupa gust. Legumele fierte incet la cuptor fac la final un sos deosebit. Ania mea care cere toata ziua "carnita cu sos" adora combinatia. Ca garnitura merge piureul de cartofi sau cartofii natur.

Dana

And, yes, I am a blonde!

Familia mea

Animaluri

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...