Onetzica Publicat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2006 Ce spuneti despre cremele Gerovital? Cine foloseste? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Eu le-am folosit si inca le mai folosesc din cind in cind..mi se par foarte bune, dar....suntem tentate sa cumparam ce e mai scump ca poate e mai bun. Folosesc si demachiantul de ochi cu albastrele si mi se pare f bun si creme de maini si masti. Sunt ok! Angelinne [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Eu folosesc crema de ochi.Pana in momentul de fata sunt multumita.Vreau sa mai incerc niste masti si crema de gomaj. ali Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Si eu le folosesc. Raportul calitate/pret mi se pare bun. Ceea ce ma dispera e ca nu au protectie UV. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onetzica Postat Decembrie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Astazi am cumparat cateva produse Gerovital H3 (nou aparute)si sper sa fie ok. Am mai folosit candva si m-am inteles bine cu ele. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coraly Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Si eu folosesc. Masca, gel spumant de curatat, crema gomage, demachiant cu echinaceea, balsam de par. Vreau sa trec si la samponul lor, cand mi se termina cel pe care il folosesc acum. Pe situl lor este un test din care reiese ce fel de ten ai si ce gama iti recomanda. Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelia_laura Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Eu acum folosesc demachiantul pt ochi cu albastrele si imi place fff mult si nu mi se pare nici scump. Nu irita ochii deloc si curata bine. Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mamica luiid="Comic Sans MS">Eduardid="Comic Sans MS">id="blue">(21.06.2004) si a luiid="Comic Sans MS"> [bibe]Ericid="Comic Sans MS">id="blue">(13.07.2006) Pid="blue">Oid="red">Zid="blue">Eid="red">id="Comic Sans MS">id="size4"> [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amisa Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Folosesc crema pentru ochi si chiar i-mi place. Si miroase si placut.....si borcanelul e marisor...... Amisa, mamica de fetita alintata Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allure Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 Am folosit Gerovital cu preponderenta de cind ma stiu (am inceput sa ma cremu.iesc pe la 17 ani) si tenul meu arata superb. La 33 lumea imi da 26 [vampa] Faptul ca nu am inca riduri il atribui desigur puterii de hidratare a acestor creme (pe linga dieta sanatoasa si somn cit cuprinde..plus ca nu fumez!) Gerovital rocks! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ficusia Postat Decembrie 20, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 20, 2006 si eu folosesc Gerovital si sint multumita de el. Mai rau e ca am auzit ca cu aderarea la EU nu se va mai produce! Medicamentul-minune care a incetinit imbatrinirea a peste 30 de sefi de stat, dar si a altor personalitati, care a fost descoperit de Ana Aslan, nu va mai fi fabricat din 2007. O substanta folosita la producerea sa este considerata periculoasa de catre UE, iar cercetatorii romani incearca sa gaseasca un inlocuitor. In tara Anei Aslan, productia primei vitamine din lume care stopeaza efectele imbatrinirii poate fi oprita incepind cu anul 2007. Incetarea productiei vine dupa aproape 50 de ani in care faima Gerovital, gama din care face parte si medicamentul-minune Gerovital H3, a adus vinzari de milioane de dolari in toata lumea. Defectul retetei-minune Aderarea la Uniunea Europeana aduce cu sine impunerea anumitor reguli legate de medicamentele destinate consumului general. Printre medicamentele care nu vor intra pe poarta europeana se afla si vitamina Anei Aslan, Gerovitalul H3. Prezenta in formula-minune a tineretii fara batrinete a metabisulfitului de potasiu il face indezirabil. „Ghidul european, care reglementeaza utilizarea metabisulfitilor in medicamente, recomanda evitarea acestora”, spune Rodica Badescu, vicepresedintele Agentiei Nationale a Medicamentului (ANM). Inlocuitorul, de negasit Cercetatorii incearca sa gaseasca de aproape zece ani un inlocuitor pentru substanta periculoasa din Gerovital H3, sperind ca astfel pot salva produsul. Sefa Laboratului de Cercetare a „Institutului de Geriatrie Ana Aslan”, Rusu Cornelia, sustine ca cercetatorii incearca sa inlocuiasca metabisulfitul de potasiu cu clorura de potasiu, dar „produsul nu e stabil”. Fara o noua formula, conforma cu reglementarile europene, compania Zentiva Romania, actualmente detinatoarea dreptului de productie a vitaminei-minune a Anei Aslan, nu va mai putea sa inregistreze medicamentul la ANM in luna iunie a acestui an. La inceputul acestei veri, se incheie termenul-limita de depunere a dosarelor privind inregistrarea medicamentelor actualizate, conform standardelor europene. id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.