Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

GEROVITAL

Recommended Posts

Cremele Gerovital... ce poveste lunga ...

In primul rand in Romania exista 2 producatori : Farmec Cluj Napoca si Gerovital Cosmetics Bucuresti( fosta Miraj SA).

Dintre acestia, al doilea este cel care are de fapt dreptul sa le produca si care chiar respecta (cel putin acum vreo cativa ani) reteta prof. dr. Ana Aslan. Primul a primit licenta de fabricatie (si implicit formula!!) doar pt.6 produse, nu mai stiu exact care sunt acelea, dar in nici un caz toate cremele de fata pe care le gasiti acum in comert. Concluzia : pe celelalte le face dupa "ureche" adica dupa reteta proprie. Daca sunt bune sau nu, nu ma pronunt pt ca nu le-am folosit. Dar in nici un caz nu respecta faimoasa reteta.

Din pacate, Gerovitalul de Bucuresti este in pragul falimentului din cate am auzit asa ca daca mai respecta intr-adevar calitatea si implicit reteta ... Dumnezeu stie.

In orice caz, cei care exportau la greu in toata lumea erau bucurestenii.

Inca ceva : cremele Gerovital H3 sunt recomandate pe segmente de varsta si se adreseaza in principal celor peste 40 ani, deci unui ten matur. Efectele folosirii lor pe un ten tanar ...nu stiu.... intrebati eventual o cosmeticiana sau un dermatolog.

Eu nu tin partea nimanui si oricum nu folosesc nici una dintre ele, ceea ce v-am relatat este doar cu titlu informativ.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna!

Anca,stau pe langa fostul Miraj; de vreo luna-doua cladirea acetuia nu mai exista-a fost demolata! Nu stiu daca mai functioneaza in alta parte,inclin sa cred ca nu.

De vreo 3 saptamani folosesc, la recomandarea unei coafeze de la Miko Beauty (daca are vreo importanta- mi-a spus ca ea asta foloseste mai mult, desi are acces si la multe altele profesionale), samponul revitalizant de la Gerovital Cluj-cel cu 5 extracte naturale! Dupa vreo 2 utilizari am avut o surpriza placuta, firul a devenit mai puternic si mai gros,mai stralucitor si mai matasos; la periaj nu imi mai cad decat cateva fire-fata de inainte cand "culegeam" ditamai smocul.Si credeti-ma (ca in general sunt "mana sparta"), am folosit si produse mult mai scumpe, pe care dupa 2 spalari le-am "uitat"!

Folosesc si un balsam de la Pantene (pe care il foloseam si inainte) pentru a-l pieptana mai usor.

Mi-a recomandat ca din cand in cand sa folosesc si o masca nutritiva (dupa ea, balsamul este mai mult pt. "descalcire", nu pentru hranirea parului).

O sa incerc si alte produse Gerovital, se pare ca sunt bune.

Camelia si Sebastian [bonjovi](26 mai 2004)

Eu folosesc Gerovital H3 de vreo 4 ani si sunt f.f.foarte multumita! Aveam atunci ceva probleme cu tenul.. am fost la un dermatolog f.bun care mi-a recomandat aceasta crema. Spunea atunci ca este singura crema cu adevarat BUNA din Romania!

[cool]

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!

O iarna frumoasa, plina de zambete!!!

id="red"> [pegeam]

Biby [floare3]

In asteptarea...fetitzei meleid="red"> [9cer]

De cand ma stiu, iarna mi se cojeste pielea pe fata din cauza vantului. In fiecare an am dat carute de bani pe tot felul de creme hidratante si nici un rezultat. De 2 sapt mi-am luat de la plafar G H3 pt piele uscata. Nu imi vine sa cred ce moale este pielea mea, si mai ales ca nu mai arat ca si cum tocmai mi-am parlit fata. Cred ca o sa incerc si samponul de la ei, ca vad ca nu ma mai inteleg cu niciunul

briza_mariiid="red">

poze

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...