Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

dana_ene

Recommended Posts

• Răspunsuri 290
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce le pregatiti copiilor de Craciun?

Vine Mosul ca si personaj?

Noi ne gandim temeinic la varianta asta, dar nu sunt sigura ca va avea succes. Mi-e teama de reactiile fetelor.

Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)

SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006

NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003id="Trebuchet MS">

Distribuie pe alte site-uri

Cristina - mare noroc ati avut !!!!! Si cu copiii in masina ...Bine ca nu ati patit nimic. Copiii erau in scaune de masina sau doar pe bancheta? S-au lovit cumva de bancheta sau de altceva ?

Dana -ene - de craciun cred ca doar o sa deschidem cadourile de la mos si lasate sub brad. Deja s-a intalnit cu mosu` si daca as organiza ceva acasa si-ar da seama imediat ca nu e acelasi mos si atunci sa te tii cu intrebari ... asa ca o lasam pentru la anu`.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

http://new.photos.yahoo.com/hornoiuc/album/576460762364438699

http://www.dropshots.com/hornoiuc

mei, serbarea a fost superba... adica andrei a fost dincolo de asteptari. la inceput a plans.. ba ca nu se imbraca in costum, ba ca nu sta cu copiii... nu voia sa intre in dormitor cu toti piticii... ba a si bocit un pic la intrarea "triumfala" in clasa.

dar apoi a fost nemaipomenit, a stat la locul lui si a cantat din tot sufletul lui nevorbitor! el era cu finalul versurilor, si mimica. am ras de ne-am prapadit.

iar la poezie... ne-a tras o plecaciune de credeam ca pica in cap. nu ca ar fi auzit cineva poezia, dar el a zis-o. i-am citit eu pe buze [:D].

ce mai, inca imi dau lacrimile cand ma gandesc!

sa vedem maine la tati la servici daca il luam. ca se anunta mare nebunie, dezorganizare...

si noi avem mos si acasa. adica vecina vrea neaparat, ca alex nu s-a mai dus la cresa, si e singurul lui mos. lui andrei i-am zis varianta lu dana... mosu vine oriunde este un brad impodobit. si daca intreaba de ce nu e la fel.. apai se schimba si mosul, ca nici noi nu ne ducem la gradi mereu imbracati la fel!

sasha, iris era in scoica, andrei in scaunelul lui.. dar n-au nimic, nici un cucui macar.

Cristina [bicla]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

Bai, ma iau durerile de cap mai! De duminica Eliza se plange ca o doare urechea. Apoi, ca n-o mai doare. Ieri totusi, am zis ca o duc la ORL. Gandesc eu... Sanador sau medlife... Avand in vedere ca mi-am dat demisia tot ieri, zic, "hai, nu mai pot sa ma car" asa ca am ajuns seara la IOMC la urgenta. La urgenta la IOMC, n-au ORL-ist. Da' mi-a dat trimitere si cica sa vin a doua zi (adica azi), in policlinica, ca e doctorul pana la 4, cam de la 9 jumate dimineata. Zis si facut. Eliza nu se mai plangea de ureche, mai ales de cand a vazut ca se lasa cu mers la medic. Totusi, azi dimineata iar o durea. Am dus-o la 8 la gradi, eu la servici. Nu puteam sa merg direct la medic, pt ca tre' sa pontez la 8 jumate maxim, ca altfel imi iau 100 de mii penalizare (carnati!) Zic in sinea mea... nu ma duc sa iau fata inainte de gustare, o las catre 11, numa' bine ma intorc la masa de pranz cu ea.

bai nene! ce a fost azi pe strazi... am zis ca nu e adevarat! In viata vietilor mele n-am vazut asa ceva! Am placat la 7 jumate, am ajuns la servici la aproape 9!!! 7 KM!!!!Nu a fost adevarat mai! Cosmar, cumplit, am incercat toate stradutele posibile, nici nu stiam ca exista! Daramite sa mai fi trecut eu vreodata pe acolo!!!! Tot o suta de ani a durat pana sa ajung la birou. Ma gandesc.. las' ca ploua, putina ceata.. pana la 11 se potolesc. Ce sa se potoleasca nene, ca era si mai si!!! Abia am ajuns la gradinita dupa fata - era vreo 12 deja. Am ajuns dupa inca o ora, la IOMC. 6 KM de data asta!!! O ORA!!!

Evident, nu mai era nimeni la cabinet. M-au apucat dracii! Pe usa scria program pana la ora 14.-00 Oricum, era ora 1. La urgenta imi spusesera ca e pgm pana la 4. Sa innebunesti nu alta! Ploua. Eliza adormise! O aveam in brate.. grea ca plumbul! Revin

Ca ma duc la servici

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Eliza

Cristina, pe mine poti sa ma omori, dar nu mi-am dat seama in care filmulet e Andrei:(. Poate ma luminezi si pe mine un pic.

La noi vine Mosul in persoana si simbata acum si duminica seara (acasa). Sint 2 diferiti, dar nu cred ca observa ea, mai ales pe ala de duminica si care vine acasa ca ea mai mult o sa fie atenta la cadourile pe care le aduce:).

Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

floare de colt, lista nu se face automat pe forum, ci te "inscri" singura cand intri pe subiect.

iuly, andrei e ala fcare in filmu' 2 spune poezie. nu da volumu la maxim, ca dai degeaba, nu se aude[:D]. mosu a auzit insa.

in celelate, e al treilea din stanga. piticul ala care gesticuleaza masiv si da bezmetic din cap.

Cristina [bicla]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [copil]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

quote:Originally posted by ankalaura

Sa innebunesti nu alta! Ploua. Eliza adormise! O aveam in brate.. grea ca plumbul! RevinCa ma duc la servici

id="quote">id="quote">Am revenit... CUm spuneam, termin cu IOMC, cica sa merg la Gr Alexandrescu. Si da-i iar inm trafic. Eliza se trezise.. Am parcurs inca vreo 6 km in alta ora jumate. Interzis stanga, intra in pasaj, aglomerat, du-te pana la mama naibii in Titulesc, sa te intorci in Iancu de Hunedoara, la spital... Dupa glorioase slalomuri prntre autobuze, microbuze si schumaheri... am ajuns la spital. Doctorita tanara, draguta. Diagnostic: "Otita medie nu-mai-stiu-cum" Ospamox. Nurofen. Claritine, otocalm. Vibrocil. Socoteala - aproape 600 de mii la naiba! La naiba de asigurari medicale, ca nu mai stiu de cand n-am mai beneficiat de o reteta!!!Da-i sa merg inapoi. Era vreo 3. Ajung in Dorobanti. Zic, fac stanga, pe St cel mare ajung imediat. Draci! Obligatoriu dreapta. Zic, las' ca nu-i nimica, ies in Dacia, stanga, Mosilor, acasa. Draci! Obligatoriu inainte! Imi venea sa turbez! Zic, las, nu-i nimica, ma duc pe langa Tandarica.. pe nbaiba! Masini parcate peste tot, nu se putea vira. Merg drept, dau in Magheru. Zic, nu-i nimica, ies la universitate, ferdinand, mosilor, acasa. pe naiba! Un politai dirija cu inversunare, obligand pe toti sa mearga inainte. Asa am ajuns eu in Cl Victoriei, la Palat (muzeul de arta0. Nu-i nimica, zic, fac stanga pe langa biblioteca, pe maria rosetii, mosilor, etc. pe naiba fac stanga.. si de data asta, obligat inainte! Bai nene, am zis ca innebunesc mai! In final, am reusit sa ies din nou in Magheru pe sensul celalalt, si apoi spre casa. Imaginati ca am ajuns pe la 5 acasa!!! Dupa care m-am dus la servici...Maine o duc la gradi, joi aem serbarea. Apoi, numai in casa.Va pup, ca ma duc sa ii dau antibioticul si sa o culc.Anca si papusica Eliza (26.august.03)Eliza

Asta seara m-a lasat Emma masca. Eu nu prea o las sa umble la calc., dar am vazut ca pricepe si asa[:D] care ce si cum e treaba. Am deschis filmuletele de la gradi de la Andrei sa le arat si fetelor si dupa care m-am dus si eu la baie ca omul. Emma a pus mina pe mouse si le-a deschis pe toate 3 la rind:). Apoi ta-su a inchis monitorul ca ne-am dus jos la bucatarie si ea a apasat pe buton si l-a deschis, dupa care a dat drumul la filmulete din nou. I-am zis ca e Andrei, baietelul pe care l-am intilnit in Ro. Nu stiu cit de mult tine ea minte, dar e ii zicea sora-sii "asta e Andrei al meu!"[:D].

Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...