Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

PROVOCARE: Anul 2006 - intr-un cuvant!

Tzuni

Recommended Posts

Zilele astea tragem linie si adunam ce-a fost bun si ce-a fost rau in anul pe care il incheiem. Hai sa incercam sa ne caracterizam fiecare anul 2006 intr-un singur cuvant!

Pentru mine 2006 a insemnat eliberare [bis] (de stres, probleme, suferinta sufleteasca, frustrari)

Pentru voi?

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 169
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cred ca dificil ar fi cuv cheie: facut nunta de una singura (e, si cu putin ajutor de la sot si nasa, dar 90% singurica), sotul renunta la serv ca sa se ocupe de afacere proprie (e la inceput si se simte lipsa salariului lui), o costisitoare si indelunga lucrare dentara(m-a uscat si de bani si de energie), apoi bomba cea mai dureroasa - moartea unui prieten drag (copilotul de 27 de ani al elicopterului militar, prabusit la golesti)...

briza_mariiid="red">

poze

Un an bun am castigat bine,am cumparat masina noua, am zugravit, am fost in concediu in strainatate, cu sanatatea nu am avut probleme majore, am primit o mica mostenire.....ma uit in urma si pot sa spun ca 2006 a fost un an de gratie [bis][bis][bis][bis] si la mai mare[;)]

Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Daca ar fi sa caracterizez anul 2006 foarte pe scurt, as spune doar atat: MARIA CORNELIAid="red">.

Pentru mine 2006 va insemna intotdeauna anul in care a venit pe lume comoara noastra. De fapt e singura realizare a mea de anul acesta. in general anii cu sot pentru mine nu sunt prea buni Si, in afara de nasterea fetitei mele, nici anul asta n-a facut exceptie. Astept 2007 ca sa ne mearga mai bine.

[mamica][9cer] de [zana]Maria Cornelia (20.09.2006)id="orange">

Varsta Marieiid="red">, Am si paginutaid="teal">id="size1">, Asa am venit pe lumeid="green">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...