Tzuni Publicat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2006 Zilele astea tragem linie si adunam ce-a fost bun si ce-a fost rau in anul pe care il incheiem. Hai sa incercam sa ne caracterizam fiecare anul 2006 intr-un singur cuvant! Pentru mine 2006 a insemnat eliberare (de stres, probleme, suferinta sufleteasca, frustrari) Pentru voi? ___________________________________________________________ Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didi-anda Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 TRISTETE - ca nici anul acesta nu am ramas [gravi]. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
briza_marii Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 cred ca dificil ar fi cuv cheie: facut nunta de una singura (e, si cu putin ajutor de la sot si nasa, dar 90% singurica), sotul renunta la serv ca sa se ocupe de afacere proprie (e la inceput si se simte lipsa salariului lui), o costisitoare si indelunga lucrare dentara(m-a uscat si de bani si de energie), apoi bomba cea mai dureroasa - moartea unui prieten drag (copilotul de 27 de ani al elicopterului militar, prabusit la golesti)... briza_mariiid="red"> poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinaR Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Un an bun am castigat bine,am cumparat masina noua, am zugravit, am fost in concediu in strainatate, cu sanatatea nu am avut probleme majore, am primit o mica mostenire.....ma uit in urma si pot sa spun ca 2006 a fost un an de gratie [bis][bis] si la mai mare[;)] Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maiotra Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 TRISTETE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zepellina Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 DEZASTRUid="size3">id="black"> zepellina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_K Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 LIBERTATE am divortat dupa 10 ani de chin... ca nu i-as spune casnicie. Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acina Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Cel mai frumos an din viata mea. Am devenit mami de Andrei, am avut realizari in plan material si profesional. [*]Anca si [copil] Andrei(13.02.2006)[*] Pozele Noastre Buburuzul Mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anangel_lexi Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Daca ar fi sa caracterizez anul 2006 foarte pe scurt, as spune doar atat: MARIA CORNELIAid="red">. Pentru mine 2006 va insemna intotdeauna anul in care a venit pe lume comoara noastra. De fapt e singura realizare a mea de anul acesta. in general anii cu sot pentru mine nu sunt prea buni Si, in afara de nasterea fetitei mele, nici anul asta n-a facut exceptie. Astept 2007 ca sa ne mearga mai bine. [9cer] de [zana]Maria Cornelia (20.09.2006)id="orange"> Varsta Marieiid="red">, Am si paginutaid="teal">id="size1">, Asa am venit pe lumeid="green">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 acceptabil Cu respect, G. www.siteaudit.roid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.