roxi_iri Publicat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Decembrie 19, 2006 Buna ziua tuturor, Sunt noua inregistrata pe acest forum ,dar va citesc conversatiile inca din prima luna de sarcina. Fetita mea, Bianca , s-a trezit dimineata cu nasucul infundat, fara febra , este vioaie a dormit cat de cat bine.Am vazut ca majoritatea mamicilor vorbesc despre imunostimulatoare,dar pentru copii de peste 1 an.Eu ce pot sa-i dau fetitei mele de 4 luni ,ceva natural?I-am pus zer fiziologic in nasuc si spray pe baza de apa marina.Mai exista picaturi pentru nas si altele pentru varsta aceasta? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 pentru 4 luni, nu se recomada altceva. dar poti folosi sprayul cu apa de mare de foarte multe ori pe zi - 6, 7 ori. sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medeea76 Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Da, exista! SINUPRETid="red"> - sirop. Noi asa am scapat de nasuc infundat, la recomandarea medicului (Tea avea aproape trei luni). Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vbartan Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 Pe langa masurile enumerate mai sus ar trebui sa verifici si umiditatea din camera in care doarme bebelusul. Sa nu fie aerul prea uscat. Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006) Poze cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dariana Postat Decembrie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 pe langa spray marin : capsule Karvol si batista bebelusului de la farmacia 2na. super eficiente Dariana si Darius (30.07.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxi_iri Postat Decembrie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Decembrie 19, 2006 va multumesc pentru raspunsuri.am fost si am luat ce mi-ati recomandat.maine vedem cum mai este si mergem la doctor. mama imi recomanda dupa cum facea cu noi cand eram mici cu foi de varza incalzita puse pe piept.stiti ceva despre asta? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eryteea Postat Decembrie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Decembrie 22, 2006 Eu la fetita mea am folosit solutie salina si dupa aia am aspirat cu pompita mucoasa nasala .A functionat ,dar asa cum spune si o mamica de aici trebuie controlat si umiditatea din camera copilului,este f. impotant . Ingrid amore di mama Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elavas Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 Cand Rares a avut nasucul infundat la 2 luni si nimic altceva am scapat prin bai mai calde decat de obicei,cand s-a mai marit cu spray cu apa de mare Sterimer si BATISTA BEBELUSULUI care ne-a salvat de multe chinuri. Rares Mihail(01.08.2006) si Mihnea Andrei(05.10.2002) elavas Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mami_oo7 Postat Ianuarie 5, 2007 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2007 salut mamici puiul meu are 4 luni si de la nastere nasucul lui e infundat in fiecare dimineata. eu ii pun ser fiziologic si uneori Mar, iar cand e mai grav ii pun si Karvol pe batista in patutz. avem si Batista Bebelusului (pompita ce se pune la aspiratorul casnic) si e intr-adevar f buna, o recomand cu caldura.pupici la bebici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.